Τι μουσική ακούτε τώρα;

magna είπε:
Έχουν βγάλει ένα άσχημο κομμάτι οι Heep?
Ασχημο δεν θα ελεγα. Μετριο ναι. Και αρκετα. Αλλα εχουν παρα πολλες κομματαρες anyway, η μπαντα δε πεταει στα live ως και σημερα. Ειναι απο τις πλεον active live μπαντες, δεν τα ξυνουν οπως μερικοι μερικοι κανοντας live καθε 10 χρονια. ;D 
Εβλεπα προχθες το βραδυ ενα live του 2014, το "Uriah heep at koko london 2014" και οι τυποι ηταν εξαιρετικοι. Το live υπαρχει ολο στο youtube, δες το καποια στιγμη οταν εχεις καιρο.

Παρε μια πολυ αγαπημενη κομματαρα τους απο το 1998 σε live εκτελεση.
image.gif

Waterfall-K είπε:
Ασχημο δεν θα ελεγα. Μετριο ναι. Και αρκετα. Αλλα εχουν παρα πολλες κομματαρες anyway, η μπαντα δε πεταει στα live ως και σημερα. Ειναι απο τις πλεον active live μπαντες, δεν τα ξυνουν οπως μερικοι μερικοι κανοντας live καθε 10 χρονια. ;D 
Αυτό ακριβώς!Μια φορά τους είδα live στο μύλο σαλονίκη.Πήγα εντελώς επιφυλακτική και έμεινα κάγκελο απ'την ενέργεια που έβγαλαν.Σε κάποια στιγμή στη μέση περίπου της συναυλίας άνοιξε η πόρτα του μαγαζιού και φάνηκε μια σκια στο πάτωμα.Όλοι οι τελευταίοι που το είδαμε είπαμε με ένα στόμα.Ο Αγγελάκας  ;D

Δεν το επιασα αυτο με τον Αγγελακα....Ηρθε στα μεσα του live ο Αγγελακας? Και? (εγω θα του ειχα ριξει πορτα btw... ;D)

Waterfall-K είπε:
Δεν το επιασα αυτο με τον Αγγελακα....Ηρθε στα μεσα του live ο Αγγελακας? Και? (εγω θα του ειχα ριξει πορτα btw... ;D)
Τότε δεν του'ριχνα πόρτα.Τώρα δεν ξέρω αλλά πάλι δε νομίζω.

Απλά το λέω γιατί ήταν σα κόμικ στη σκιά.Δεν κόλαγε πουθενά με το όλο σκηνικό. ;D

Εδώ και φλαουτάκι από Van Leer -Focus

Φωναρα ο Van Leer, και μεγαλο παιχτρονι στο Hammond. Μουσικαρα ο τυπος. Δεν το ηξερα οτι ειχε παιξει μαζι με τους Uriah. Εχει παιξει φλαουτο και στο αλμπουμ του Lord "Beyond The Notes" του 2004, στο πρωτο track. Μεγαλη τρελα ο τυπος.
image.gif

Waterfall-K είπε:
Φωναρα ο Van Leer, και μεγαλο παιχτρονι στο Hammond. Μουσικαρα ο τυπος. Δεν το ηξερα οτι ειχε παιξει μαζι με τους Uriah. Εχει παιξει φλαουτο και στο αλμπουμ του Lord "Beyond The Notes" του 2004, στο πρωτο track. Μεγαλη τρελα ο τυπος.
image.gif
Ούτε κι εγώ το'ξερα.Τυχαία το ειδα τώρα και αιφνιδιάστηκα πολύ ευχάριστα.

Τι φωνάρα που είχε ο άτιμος.Του συγχωρώ που"κατέστρεψε" μια απ'τις πιο αγαπημένες μου μπάντες ;D (QMS)

(μόλις δάβασα ότι το κανονικό του όνομα ήταν Chet Powers.Ti μαθαίνει κανείς νυχτιατικα...)

καληνύχτες!

@WFK

Να παιχτε Thunder,αρκει ο τραγουδιστης να το μπορει.

Ο Bowes ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ροκενρολλ φωνη,ισως ο καλυτερος Βρετανος τραγουδιστης μαζι με τον Paul Rodgers και τον Steve Marriott,κατα τα γουστα μου παντα.

magna είπε:
μόλις διάβασα ότι το κανονικό του όνομα ήταν Chet Powers.
Που το ειδες αυτο? Το Wiki δεν αναφερει τιποτα. Ισα ισα που το ονομα του ειναι κλασσικο Ολλανδικο ονομα.

Τεσπα. Εγω επεσα πριν λιγο σε ενα αλλο καλο live βιντεακι των Uriah, με μια συνθεση "παλαβη". Στη σκηνη μαζι ο τωρινος_απο το 1986_τραγουδιστης τους Bernie Shaw μαζι με τον πρωην τραγουδιστη τους John Lawton, και στη δευτερη κιθαρα ο πρωην leader/πληκτρας/συνθετης τους Ken Hensley! Δυο τουλαχιστον γενιες των Uriah μαζι στη σκηνη, αυτο θα ηθελα να το δω απο κοντα.
image.gif

@Gvour θα τα τσεκαρω, thanks. 8)

Edit:

Ωρε Magna, για τον Dino Valenti μιλας? Lol, ετσι που τα εγραψες νομιζα οτι ελεγες για τον Van Leer....
:P

Last edited:
Waterfall-K είπε:
θα τα τσεκαρω, thanks. 8)
Κωστη,αν παιχτε κανα Θαντερ σε live βαλε φωνη να κατεβουμε Χαλκιδα με Φουζιο για εξεδρα.

Μια και ανεφερες τον Ken Hensley να βαλω μια δικη του συνθεση που γουσταρω πολυ(οταν επαιξε στους Blackfoot):

Waterfall-K είπε:
Ωραια εκτελεση του Can't Find My Way Home ωρε Npap. Btw, εχεις ακουσει τη στουντιο εκτελεση απο Neal Morse? Την εχω ποσταρει μερικες φορες εδω παλιοτερα.
όχι και κρίμα που μου είχε ξεφύγει... την άκουσα μόλις και πραγματικά άξιζε τον κόπο... πολύ καλή ερμηνεία και εμπνευσμένη ενορχήστρωση που δεν χρειάστηκε τις συνήθεις στις διασκευές υπερβολές για να δικαιολογήσει την ύπαρξη της εκτέλεσης... κατεχωρήθην άμεσα εις την δισκοθήκην...  8)

npap είπε:
όχι και κρίμα που μου είχε ξεφύγει... την άκουσα μόλις και πραγματικά άξιζε τον κόπο...
Πραγματι,αξιζε.

Το κομματι ειναι αριστουργημα(μα τι φωνη ο Winwood!O slowhand δεν παει πισω) και η εκτελεση ειναι τοσο ωραια.

Aνατριχιασα!!

npap είπε:
όχι και κρίμα που μου είχε ξεφύγει... την άκουσα μόλις και πραγματικά άξιζε τον κόπο...
Λιγα λογια γι αυτη την εκτελεση. Γραφτηκε αναμεσα στα sessions του αλμπουμ Testimony του 2003. Παιζουν μεσα οι Neal Morse, Randy George και Mike Portnoy. Το κομματι υπηρχε στην limited edition του αλμπουμ σε ενα (3ο) bonus CD. Το "Find My Way Back Home" ηταν μιξαρισμενο μαζι με αλλη μια διασκευη, το "Tuesday Afternoon" των Moody Blues. Ετσι, μετα απο ενα editing που εκανα αφαιρωντας το κομματι των Moody Blues, ανεβασα το κομματι των Blind Faith μονο του στο youtube. 8)
Ειναι οντως εκτελεσαρα. Και πως θα μπορουσε να μην ειναι, οταν παιζεται απο την μορφαρα που ακουει στο ονομα Neal Morse. :-* Το ποσταρω ξανα για να το ακουσουν κι αλλοι, ακομα κι ο Samy.
image.gif

Waterfall-K είπε:
απο την μορφαρα που ακουει στο ονομα Neal Morse.
Προφανώς, μόνο εσύ το ξέρς, ούτε η μάνα του δλδ  ;D ;D ;D

Σιγά το χλέμπουρα

Neal Morse (born August 2, 1960) is an American singer, multi-instrumentalist, bandleader and progressive rock composer based in Nashville, Tennessee. In 1995, he formed the progressive rock band Spock's Beard with his brother Alan and released an album which was moderately successful. In 1999, he joined former Dream Theater co-founder Mike Portnoy, Flower Kings' Roine Stolt and Marillion's Pete Trewavas to form the supergroup Transatlantic.[1] In 2003, he released a solo album Testimony. In 2004, Morse wrote and recorded a new concept album featuring Portnoy and Randy George. In early 2007, Morse released a Christian progressive rock album based on the life of the Protestant Reformer Martin Luther, entitled Sola Scriptura. In September 2012, he released a solo studio album, Momentum, as well as Flying Colors with a newly formed band.

Αντιγραφή απ το wiki.

Ρε σύρε και πέθανε μαζί με όλα τα ατάλαντα που παριστάνουν και τους μαστεράδες  ;D ;D ;D

Εκεί στη Β εθνική με το Λόρδα και το Παπακωνσταντίνου......το Βασίλη ε?

ΔΙΑΣΚΕΥΗ 2

samy paraga είπε:
Σιγά το χλέμπουρα
E ναι. Που ακουστηκε, να ξερει να παιζει πανω απο 3 νοτες? Και δεν ντρεπεται κιολας... ;DSamy, η περιπτωση σου ειναι ανιατη. Mετα απο 40 χρονια συνεχους ακροασης των RS, καταφερες να δωσεις ενα νεο νοημα στις λεξεις "βαρεμαρα, πληξη, υπνηλια, ανια" με τις παραπανω διασκευες!!! :-X Ενα-δυο τετοια βιντεο ακομα και παμε για χειμερια ναρκη.

sleepy.gif
yawn.gif
image.gif
yawn0000.gif
Bored_2.gif
sleep3.gif
sleeping3.gif
sleep_3.gif

Trending...

Νέα θέματα

Back