Χμμμ... ακόμα περιμένω να ακούσω το άσ(θ)μα που γράψαμε, το οποίο θα έκανε πάταγο, αλλά κόλλησε στα τούμπανα...samy paraga είπε:Αν αργήσω φάτε ;D ;D ;D
Απογοήτευσης λαίμαι. Πάνω να δω κάτι ευχάριστο... air disasters στο Μακεδονία.
Τα λέμε αύριο.
Χμμμ... ακόμα περιμένω να ακούσω το άσ(θ)μα που γράψαμε, το οποίο θα έκανε πάταγο, αλλά κόλλησε στα τούμπανα...samy paraga είπε:Αν αργήσω φάτε ;D ;D ;D
Μην πινετε οισκια και αλλα τετοια τετοια αλκοολια.cigaret13 είπε:Τελειώνει και το ουίσκι γαμώτο.....
Θύμισέ μου να δ΄κω ένα μπόνους στο παιδί για το κόπο του, μια φυάλη πρωτόρακο ;D ;D ;Dgvour είπε:Γεια σου ρε Φωταρα.
Καλα κανεις και βαζεις και τα δικα μας "παιδια" που γραφουν και παιζουν τοσο ωραια.
Σαββάτο βράδυ βγάζουμε με τον πεθερό 8) τα τσίπουρα Σάμυ. Να σου κρατήσω να δεις πως είναι η γράπα; 8)samy paraga είπε:Θύμισέ μου να δ΄κω ένα μπόνους στο παιδί για το κόπο του, μια φυάλη πρωτόρακο ;D ;D ;D
Εγω γουσταρω τα ελαφρια(μπυρες),ουισκια,τσιπρα και τετοια ειναι πιο αντρικα.cigaret13 είπε:Κατέβηκα αγόρασα καινούρια μπουκάλα Johnny (ευτυχώς μένω στο κέντρο της Αλεξάνδρειας....) και επέστρεψα δριμύτερος......;D Όσο για τις μπύρες Γιώργο, με το φαί καλές είναι....... :
![]()
Πρώτη φορά τους ακούω, πολύ καλοί... Γιώργο παίζει να είσαι εγκυκλοπαίδεια γνώσεων πάνω στην Rockgvour είπε:Αν επιτρεπεται κατι οξω απο δω ;D:
Παντελως ασχετος ειμαι Φωτη με τα του ροκ κλπ,απλα ειναι φιλοι και για πολλα χρονια συμπαικτες σε καποιες μπαντες,γι'αυτο και τους ξερω.cigaret13 είπε:Πρώτη φορά τους ακούω, πολύ καλοί...