Καποιος ειναι. Αλλα δεν ποσταρει κατι γιατι ακουει 1.FM's Blues radio...npap είπε:είναι κανείς εδώωωω?...
Waterfall-K είπε:Καποιος ειναι. Αλλα δεν ποσταρει κατι γιατι ακουει 1.FM's Blues radio...![]()
npap είπε:
samy paraga είπε:Αν είναι δυναμόν και αλιμόνου, Τζίνα Αλιμόνου να αποδεχθώ ''πως μπορεί να ακούγεται άμουση, αλλά έτσι ήταν η συγκεκριμένη σκηνή και η Νίκο, ήταν περσόνα εκεί μέσα''
Φρικου-Λίτσα ο σύμφρικός σου Κάταραχτ απλά δεν επικοινωνεί, παρά μόνο με ΧάμωΝΤ διβανοκασέλα και τον κόβει ο Λόρδας.
Σύρετε και ακούστε καμιά φρικουλίτσα τύπου Ζανίς και φάτε και κανά παστέλι, μπας και συνέλθετε ;D ;D ;D
magna είπε:Tι κομματάρα!Τι ενορχήστρωση,τι παικταράδες...Διάβαζα τη βιογραφία τους και ήταν τόσο θύματα συγκυριών που ποτέ δεν αποκόμισαν όσα τους άξιζαν.Οικονομικά και όχι μόνο.
Σωστα. Αλλα γιατι μας το λες? Ειπα εγω ποτε οτι ακουω Country?samy paraga είπε:Άντε ρε πωπόφρικα που μάθατε και τη κάντρυ, ουστ ρε ;D ;D ;D
Ειδικά ο Γουοτερφόλιος με τη κάντρι.................έχει όση σχέση έχω εγώ με τους βαθυ μωβέ