Τι μουσική ακούτε τώρα;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το επόμενο για τον αγαπημένο φίλο μου Samy Paraga - που είδα ότι είναι μαζί μας  ;)

ΥΓ: Πως πάνε τα κέφια μας σήμερα εκεί ψηλά στο βουνό;
Κόπωσις,πεζοπορία εψές-σκότωσα κι ένα ΝΟΙΖΑ-του έκανα και ολονυκτία, ντάνιασα 3 τόνους ξσύλα σήμερις, κάτι σκουπίσματα σφουγγαρίσματα, απτά κι ένα οκτώ.

https://www.youtube.com/watch?v=w90oOoO1YnY&index=434&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA

samy paraga είπε:
Κόπωσις,πεζοπορία εψές-σκότωσα κι ένα ΝΟΙΖΑ-του έκανα και ολονυκτία, ντάνιασα 3 τόνους ξσύλα σήμερις, κάτι σκουπίσματα σφουγγαρίσματα, απτά κι ένα οκτώ.
Ελπίζω όχι κάνα γνωστό. Επίσης εις την ολονυκτία εύχομαι να έγιναν οι σχετικές σπονδές στις χθόνιες θεότητες. Εξαιρετικά νέα σε μια ημέρα εμβριθή αισιοδοξίας.

Συντροφάκια, σήμερα ήταν μια μέρα που άρχισε πολύ νωρίς και τελείωσε αργά. Ήταν κουραστική- αναμφίβολα. Αλλά κυρίως ήταν μια ημέρα διδακτική. Ένα ας πούμε,  φροντιστήριο, που θα κοστίσει ακριβά. Αλλά αυτό είναι το ενδιαφέρον με τη γνώση... την πληρώνεις.

Αλλά εμείς είμαστε large. Αρεσκόμαστε στους λογαριασμούς, ασχέτως του κόστους.   Οπότε, χαλαρώστε, ξαπλώστε αναπαυτικά και ετοιμαστείτε.

Εξάλλου, Έλληνες είμαστε, ως εκ τούτου είμεθα out of mind  ;D

ΥΓ: Μην πιστέψετε όποιον σας πει ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών γίνεται με... αξιοπρέπεια- λέει π$@ες. Θέλει ευρώ η ριμάδα.

;D

καλά έχω ξεφύει σήμερις (μάλλον δικαίως λόγω ημέρας)...

ας σιάξω λοιπόν...

"...What i've got they used to call the blues.. Nothing is really wrong, feeling like i don't belong.. walking around some kind of lonely clown..."

Eπειδή βαριέμαι να ψάχνω για το θρεντ με τον Lord και μιας και απαντάω στον Wf και αφού και ο Σάμυ τρελαίνεται για Hammond  ;D απαντάω εδώ.Έβγαλαν δίσκους οι νεοpurple Wf ε?Για φαντάσου....  :P ;D Aυτό με τις μπανάνες κάτι μου λέει αλλά τα μετά δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω μαμώτη... ::)

Και για να μην μακρυγορώ....Lord ζούμε για να σε ακούμε κι όποιος δε χόρεψε και δε συγκινήθηκε στο συγκεκριμένο live να ψάξει το νευρικό του σύστημα  ;D ;D ;D

(παράκλησις:όποιος ξέρει πώς λέγεται ο αθλητικός συντάκτης που παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων και μοιάζει του Lord ας μου πει όνομα και κανάλι.Τον ψάχνω απεγνωσμένα  ;D)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Επίσης εις την ολονυκτία εύχομαι να έγιναν οι σχετικές σπονδές στις χθόνιες θεότητες.
Απ το πρωί είχαν ξεκινήσει οι σπονδές λαίμαι

magna είπε:
(παράκλησις:όποιος ξέρει πώς λέγεται ο αθλητικός συντάκτης που παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων και μοιάζει του Lord ας μου πει όνομα και κανάλι.Τον ψάχνω απεγνωσμένα  ;D)
Νομιζω λες τον Αλκη Πασαλιδη της Ερτ.

magna είπε:
Έβγαλαν δίσκους οι νεοpurple Wf ε?Για φαντάσου....  :P ;D Aυτό με τις μπανάνες κάτι μου λέει αλλά τα μετά δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω μαμώτη... ::)
Ψαξε και ακου τα, 3 αλμπουμ ειναι, Bananas, Rapture Of The Deep και Now What ?! Μη βαριεσαι. Χανεις κομματαρες σαν το παρακατω και οχι μονο.
image.gif

Όταν οι θεοί παίζουν standards ...

Κι άλλος θεός, κι άλλο standard.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back