Τι μουσική ακούτε τώρα;

Waterfall-K είπε:
Ε οχι δα. Υπαρχουν κοκκινες γραμμες φιλε. Κοκκινες γραμμες που τηρουνται, σε αντιθεση με κατι αλλες κοκκινες γραμμες καποιων αλλων...
image.gif
Γιαυτο σ´αγαπάμε Κωστα

Τι θα γίνει, θα κοιμηθούμε σήμερα?

Waterfall-K είπε:
To'χεις ποσταρει ισα με 562 φορες. Ε και? Το ξερουμε ηδη οτι ο Bill εχει εξαιρετικο γουστο στις συνεργασιες του.
image.gif
563 με τη σημερινή, ναι ο Μπιλ βοηθάει τα νέα φρικιά, εξάλλου κι αυτός το ίδιο ταγάρι είναι με τους νέους συνεργάτες του λαίμαι.

Όμως θα ήθελα να συμπληρώσω πως το να ελεημονείς δεν είν κακό. Και οι επαίτες τύπου Γκίλαν και Πουρπλ έχουν θέση. Ολίγον Σαντορίνη, ολίγη Κρήτη, κάτι από Βάνα Κάνουλα, μη το κάνουμε και θέμα, εδώ κοτζάμ Ρουβάς και πάει με το χαμόγελο της γριάς  απάτης, στο Μπιλ θα κολλήσουμε, που είναι και ουραίο αγόρι?  ;D ;D ;D

Κακόμοιρε Κάταραχτ, τι τραβάς για τα είδωλά σου  :D

https://www.youtube.com/watch?v=TZdZUP5ipw4

5 χρόνια (+5 μήνες) επίκαιρο...

καλησπ(μ)έρα...

"...All the trust is gone

And there goes the truth

Here comes all the stories

But baby I got the proof

The mascaraed is over

And so goes being true

What's the lesson we learn

Lying only hurts you

Deception

That's gonna be the death of our love..."

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ πάλι μάγκες και magna δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά διότι στην περιοχή μου εδράζουν και λειτουργούν πολλά νυχτερινά κέντρα που ποσώς ενδιαφέρονται δια την ομαλή διεκπεραίωση των νυχτερινών μου αναγκών.

Εις τους ενοχλητικότερους εκ των νυχτερινών ούτως ειπείν γλεντζέδων του υφαρπαχθέντος δίκαιου ύπνου μου μα και θανάσιμων εχθρών του φίλου Μορφέα κατατάσσω αρχικά τους Ρομά (οι επονομαζόμενοι και  γύφτοι εις την καθομιλουμένη) και κοντινούς δευτέρους τους πολυαγαπημένους πλην φασαριόζους αχλαδοκώλους Ποντίους.

Το χθεσινό γλέντι επικράτησε και αντήχησε σε όλη την περιοχή της άμοιρης δυτικής Θεσσαλονίκης με ποντιακούς ρυθμούς εις την διαπασών με αποτέλεσμα το πρωινό να με βρει βαρύ από ύπνο κακό και γεμάτο αμυδρές μνήμες ενός ολέθριου ονείρου. Ήμουν λέει κάποιος κρατικός λειτουργός και είχα να κάνω με ανθρώπους πολύ σημαντικούς  ενώ ένιωθα έντονα ότι τα μαλλιά μου δεν ήταν όπως πρέπει κουρεμένα. Αυτοί οι σημαντικοί άνθρωποι λοιπόν αρχικά με έβαλαν  να χορέψω ποντιακά και έπειτα να κάνω στριπ-τιζ με μουσική υπόκρουση των Boney m. Ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι. 

Μα θέλει και ρώτημα αγαπητέ πιπιτύρι; Πάρ' το. Πάρ' τα όλα. Όταν θα φτάσεις όμως στα 50 δις εισπράξεις ρίξε κάτι και σε μας ε;

atreu73 είπε:
Μα θέλει και ρώτημα αγαπητέ πιπιτύρι; Πάρ' το. Πάρ' τα όλα. Όταν θα φτάσεις όμως στα 50 δις εισπράξεις ρίξε κάτι και σε μας ε;
Ναι, θα σε κάνει δώρο ένα Πόντιο, ή προτιμάς Ρομά  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Ναι, θα σε κάνει δώρο ένα Πόντιο, ή προτιμάς Ρομά  ;D ;D ;D
  Πάντως εάν θέλεις πόντια, Atreu, στην έχω έτοιμη.......σου δίνω και κάτι παραπάνω από 1 Εu........18+2 χρόνια μαζί μου, έ φτάνει.....!

atreu73 είπε:
Χαίρομαι που πιστεύεις στην εμπορική προοπτική της μουσικής που γράφω. Τώρα είμαστε

δύο. Εσύ κι εγώ θα γράψουμε ιστορία. Και θα τινάξουμε τη μπάνκα στον αέρα.

Επιτέλους, έφυγε το πιο... ουάοοο weekend του επαγγελματικού μου βίου  :P

Οι 14 και 18 ώρες EWG, Eurogroup και Συνόδου Κορυφής, μέσα σε ένα 48ωρο μου έπεσαν λίγο βαριές...

Τουλάχιστον, αν έφεραν το τέλος των παραισθήσεων, χαλάλι τους.

https://www.youtube.com/watch?v=lFQ0BUc2wjM

Waterfall-K είπε:
Βρε βρε βρε τι ψαρεψαμε....
chin.gif
evileye.gif

Χμμμ...κανένα νέο!Τα έχω ξαναπεί.Πιο εύκολο μου είναι να πω τι δεν ακούω.Λαικά,ελαφρολαικά,παλιολαικά κλπ,ποπ,ποπ κορν κλπ,rock 'n roll στυλ Presley κλπ,άτεχνο και φυσικά δημοτικά!Και ψιλοβαριέμαι τη soul. Dead Kennedys (nope),Sex Pistols και παρεμφερή φασαριόζικα(nope).Όλα τα άλλα καλοδεχούμενα  ;D ;D ;D

Αυτό το άκουσα στο ραδιόφωνο και παραλίγο να τρακάρω απ'τη συγκίνηση ::)

Η φωνάρα της Genya Ravan

https://www.youtube.com/watch?v=hPCRD6IQ5O8

-Μαμά,όταν μεγαλώσω θα γίνω κιθαρίστας

-Παιδί μου,αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί

;D ;D ;D

κάτσε να προυλάβω κι ιγού... :)

Του λογου μου απο την αλλη θα την πω την αμαρτια κι ας ειμαι καταταγμενος απο  νεοαντμιν στα φρικια. ;D ;D

Αν και σπανιως βαζω να ακουσω λαικα,την "ακουω" καποιες φορες οταν μου τυχει.

Προχτε στ'αμαξι εβαλε το ραδιο τα αποκατω δυο ασματα,μερα μεσημερι,καπακι και ημουν ετοιμος να πω στην κοπελια στα Γκουντυς της Λαμιας που σταματησα,"κοπελαρα γλυκια και ομορφη,πιασε ενα μισομπουκαλο κι ελα να το τιμησομε παρεα".

"Βαλε και μια Καιτη Γκρειτ ;D στο συστημα να γουσταρουμε".

Μετα γυρισε η γυναικα μου απο την τουαλετα,με πηρε χαμπαρι οτι τη ζαχαρωνα και εφαγα σφαλιαρα.

Δεν πονανε ομως οι αντρηδες,εχουν συνηθισει το ξυλο. ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back