Τι μουσική ακούτε τώρα;

magna είπε:
deja vu περνάω ή mr Παράγκας ανεβάζει τα ίδια με προχτές? :o
Τα γίδια και τα μουσχάρια, έχεις κανά πρόβλημα? Εγώ είμαι αδμιν, ότι θέλω κάμνω και αν θέλω σε πετάω κι απ τη Παράγκα για 5 χρόνια έτσι για να γουστέρνω λαίμαι παλιοslave girl λαίμαι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Τα γίδια και τα μουσχάρια, έχεις κανά πρόβλημα? Εγώ είμαι αδμιν, ότι θέλω κάμνω και αν θέλω σε πετάω κι απ τη Παράγκα για 5 χρόνια έτσι για να γουστέρνω λαίμαι παλιοslave girl λαίμαι  ;D ;D ;D
Η περίπτωσή σου, έπειτα από σύγκλιση του ιατρικού κόσμου, θεωρείται εξαιρετικά ανίατη και η μόνη προσφορά που μπορεί να κάνει η ανθρωπότητα προς την άτυχη περίπτωσή σου,είναι να σου λέμε :ναι.Ναι. ;D ;D ;D

magna είπε:
είναι να σου λέμε :ναι.Ναι.
Α μπράβο, η ασωπή σου και η συγκατάβαση είναι ότι πιο σουστό απέναντι στον αδμιν λαίμαι  8)

samy paraga είπε:
Α μπράβο, η ασωπή σου και η συγκατάβαση είναι ότι πιο σουστό απέναντι στον αδμιν λαίμαι  8)
Ναι,ναι,ναι.....cradle that cradled you....ναι,ναι,ναι....

άιντα οι ανατολίτικες οι κλίμακες!

Και το πάω παρακάτω.

Το νόμισμα που θα έχουμε, θα είναι το Ελληνικό Δολλάριο (κατά το Καναδέζικο δολλάριο), που δεν θα μπορεί βάση συμφωνίας με την FED, να υποτιμηθεί περισσότερο από 30% σε σχέση με το Αμερικανικό δολλάριο.

Γεια σου ρε Σταύραρε. 8)

https://www.youtube.com/watch?v=UFdmYpGMyjE

Τι γκρουπαρα, τι συνθεση, τι ενορχηστρωση, τι σκηνικη παρουσια, τι μπριο, τι πρωτοτυπια, τι πχιότης....
image.gif

fusiongtr είπε:
Και το πάω παρακάτω.

Το νόμισμα που θα έχουμε, θα είναι το Ελληνικό Δολλάριο (κατά το Καναδέζικο δολλάριο), που δεν θα μπορεί βάση συμφωνίας με την FED, να υποτιμηθεί περισσότερο από 30% σε σχέση με το Αμερικανικό δολλάριο.
Ψήνομαι... Στρατο, Αίγινα εισαι;

Εδιτ1. Ξύπνησε

Εδιτ2. Πόσο έχει ο μήνας σημερα, ρε σεις

Εδιτ3. Admin, οχι πολλά πολλά με την τσουπα μας γιατι θα σε ανασχηματίσουμε, λαιμαι

Dinosp είπε:
Ψήνομαι... Στρατο, Αίγινα εισαι;
Μέχρι χθες, σήμερα γύρισα. ;D ;D

Μα ντιπ μυαλό δεν υπάρχει πια στην Ελλάδα? ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Τι γκρουπαρα, τι συνθεση, τι ενορχηστρωση, τι σκηνικη παρουσια, τι μπριο, τι πρωτοτυπια, τι πχιότης....
image.gif
A όλα κι όλα Wf!Αυτοί μου αρέσουν κι εμένα.Κρύβω έναν μικρό πάνκη μέσα μου ;D ;D ;D

Dinosp είπε:
Εδιτ3. Admin, οχι πολλά πολλά με την τσουπα μας γιατι θα σε ανασχηματίσουμε, λαιμαι
Σώπασε λαίμαι μη βάνω το Κάραραχτ να σρ πουστερν δεαδ κενεδις λαίμαι παλιοπροτεστάντη

Dinosp είπε:
Εδιτ2. Πόσο έχει ο μήνας σημερα, ρε σεις

Δώσε εξουσία σε άνθρωπο να δεις τι άνθρωπος είναι ;D ;D ;D

Καθότι στη Μερκούρη έχω μια αλλεργία

Για το φίλοους Κάταραχτ, που τώρα θάναι σε καμιά πσισίνα να πίνει κοχτέλια ακούγοντας Μαζωνάκη  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Για το φίλοους Κάταραχτ, που τώρα θάναι σε καμιά πσισίνα να πίνει κοχτέλια ακούγοντας Μαζωνάκη  ;D ;D ;D
Η αλήθεια είναι ότι εκείνος ο κοργιαλάς με τρόμαξε κι εμένα ::) ;D ;D ;D

Μια φωνάρα,μια κομματάρα,βουνά περήφανα και ζζζζζζζζζζ

magna είπε:
Αυτοί μου αρέσουν κι εμένα.Κρύβω έναν μικρό πάνκη μέσα μου ;D ;D ;D
Βρε βρε βρε τι ψαρεψαμε....
chin.gif
evileye.gif

Οσο για το προηγουμενο ποστ μου με τους πανκιδες, να πως εχει η ιστορια:

"Λιαζόταν μια μέρα ο λαγός σε ένα κορμό, όταν περνά τυχαία ή αλεπού:

- Τι γίνεται κυρ λαγέ, πώς τα περνάς;

- Πώς να τα περνάω, βοσκάω, κάνω καμιά βόλτα, ρίχνω καμιά πασιέντζα, γ@μ@ω και κάνα λιοντάρι να περάσει η ώρα...

Γεμάτη θαυμασμό για τον λαγό, φεύγει η αλεπού. Μετά περνά το ελάφι:

- Πώς να τα περνάω, βοσκάω, κάνω καμιά βόλτα, ρίχνω καμιά πασιέντζα, γ@μ@ω και κάνα λιοντάρι να περάσει η ώρα...

Ξαφνιασμένο το ελάφι φεύγει.

Με τα πολλά φτάνουν και στα αυτιά του λιονταριού τα λόγια του λαγού και τον επισκέπτεται στη φωλιά του:

- Πώς να τα περνάω, βοσκάω, κάνω καμιά βόλτα, ρίχνω καμιά πασιέντζα,
λέω και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα..."
laugh4.gif
laugh4.gif

Και για να καταλήξω, αντιλαμβάνεστε ρε σεις για τι οικονομική κοσμογονία μιλάω?

Όλες οι αμερικανικές εταιρίες παραγωγής, εκμεταλλευόμενες τα φθηνότερα μεροκάματα εδώ (και την καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία) σε σχέση με το US, θα φτιάξουν εργοστάσια παραγωγής εδώ για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Θα έχουμε Fender, Gibson και Mesa που θα φτιάχνονται εδώ και θα είναι made in USA, για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Θα μας παρακαλάει ο Thomann. ;D ;D

Α, ρε, ντιπ μυαλό λαίμαι! ;D ;D ;D ;D ;D

Αυτά τα σκέφτηκα στην Αίγινα Ντίνο. :D

Δεν εχω τι να σας ποσταρω, Φαζιε, μαγκνα, καταρραχτ, Κυρ-αδμιν... Δεν εχω καν ακομα ακούσει ολα τα προηγούμενά σας

Αν είμαστε μπάι δε σι, σε κανα κυκλαδονήσι, θα σας έβαζα λιγο Atreu, και θα ειχα ήδη παραγγείλει ενα γύρο μαργαρίτες, πριν επιστρέψουμε στα καθημάς

Μπον νουι - λεω να πιάσω κανα βιβλίο και να ξανακουσω τα σημερινά σας...

Ps. WF-K, αν βάλεις dead kennedies δεν θα σου ξαναμιλήσω, λαιμαι

Ντούμ σπιρο σπερο

Waterfall-K είπε:

- Πώς να τα περνάω, βοσκάω, κάνω καμιά βόλτα, ρίχνω καμιά πασιέντζα, ΒΑΖΩ και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα...[/i]"

To'χεις ποσταρει ισα με 562 φορες. Ε και? Το ξερουμε ηδη οτι ο Bill εχει εξαιρετικο γουστο στις συνεργασιες του.
image.gif

Dinosp είπε:
WF-K, αν βάλεις dead kennedies δεν θα σου ξαναμιλήσω, λαιμαι
Ε οχι δα. Υπαρχουν κοκκινες γραμμες φιλε. Κοκκινες γραμμες που τηρουνται, σε αντιθεση με κατι αλλες κοκκινες γραμμες καποιων αλλων...
image.gif

Trending...

Νέα θέματα

Back