Τι μουσική ακούτε τώρα;

pipityri είπε:
Οχι την εποχή που είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες του Δρόλαπα-αρχές 90.
Τότε πήγαινα Σαμοθράκη,μετά χάλασε κι αυτή.Μας έφαγε η παγκοσμιοποίηση μαμώ την τρέλα μου μέσα.γγρρρρρρρρρρ

pipityri είπε:
Οχι την εποχή που είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες του Δρόλαπα-αρχές 90.
Μπορεί να ζω βόρεια πλέον, αλλά έχω επίγνωσιν και έχω άνθρωπα που ζει μόνιμα επαέ.........αν δε πας Ιούλιο-Αύγουστο, όλα είναι πρίμα και έχει και γυναίκες που ψάχνει ο Τρόλλεις, δεν είναι σα τον Όλυμπο  ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=QySwGXrpHzw&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA&index=3

Πρόβλημα να μην ημπορούνε αι κορασίδαι να κουνανε το καρπό σουστά

pipityri είπε:
Σαμοθράκη δεν πήγα-ήμουν ανάμεσα Ελαφονήσου και Γαύδου. :)
Να σου πω να πας τώρα?Μάλλον θα σε πάρω στο λαιμό μου.Δέος όλο το νησί,τότε όμως που μέσα στο δάσος ήμασταν εμείς,ο κούκος και τα πρώτα γερμανικά φρικιά που ερχόντουσαν από τα 60ς.Μετά έγινε της μοδας όπως και ο Όλυμπος κλπ,κλπ :)

samy paraga είπε:
Πρόβλημα να μην ημπορούνε αι κορασίδαι να κουνανε το καρπό σουστά
Να δεις τί ωραία κουνάω τον δικό μου αυτή τη στιγμή...μια ευθεία προέκταση του πήχυ με πλήρη διάταση των δαχτύλων.Κι ας με γυρίζει τενοντίτιδα  ;D ;D ;D

magna είπε:
Να σου πω να πας τώρα?Μάλλον θα σε πάρω στο λαιμό μου.
Ναι, έχω ενημερωθεί. Προτιμώ να το έχω στο μυαλό μου όπως ήταν τότες. :)

pipityri είπε:
Ναι, έχω ενημερωθεί. Προτιμώ να το έχω στο μυαλό μου όπως ήταν τότες. :)
Α να γειά σου! ;)

Έφυγα...

magna είπε:
Να σου πω να πας τώρα?Μάλλον θα σε πάρω στο λαιμό μου.Δέος όλο το νησί,
Ευτυχώς Magna εγώ την πρόλαβα στο τσακ! :)

Το μόνο "παρατράγουδο" ήταν ότι ήταν κι ο Ρόκκος εκεί.

Αριστούργημα. 8)

sleep3.gif

samy paraga είπε:
Κόψε κανά νύχι, μη σκίσεις κανά καλσόνε όμως ε?  8) ;D ;D ;D
Αφενός δεν έχω νύχια,αφετέρου φοράω σκελέες  ;D  ;D ;D

@ fusion ένα φίλο του είχα γνωρίσει.Μάλλον μετά του προξένεψε το μέρος

magna είπε:
Αφενός δεν έχω νύχια,αφετέρου φοράω σκελέες  ;D  ;D ;D

@ fusion ένα φίλο του είχα γνωρίσει.Μάλλον μετά του προξένεψε το μέρος
Πρόκειται περί κνίτισας,αυτά τα μέρη τα ήξεραν οι αντάρτες, αλλά νταξ , δεν ''αγαπάνε'' τη φύση μόνο οι κνίτισες,τα ξέρουν και οι τσοπαναρέοι λαίμαι  :D

Τέρμα γκάζι, στροφόμετρα στο κόκκινο από αδρεναλίνη και άλλα......

Έχω την λύση στο πρόβλημα Grexit.

Να βγούμε από την Ευροζώνη, και να ενταχτούμε στις ΗΠΑ ως πολιτεία.

Κι αυτό, μόνο και μόνο για να θεωρείται Αμερικανός πολίτης (και με την βούλα) ο παρακάτω κύριος, και η Καβάλα .... κάτι σαν την Philadelphia (τα Φιλαδέλφεια δηλαδή).

https://www.youtube.com/watch?v=aPsEH1YtE2Y

samy paraga είπε:
Πρόκειται περί κνίτισας,αυτά τα μέρη τα ήξεραν οι αντάρτες, αλλά νταξ , δεν ''αγαπάνε'' τη φύση μόνο οι κνίτισες,τα ξέρουν και οι τσοπαναρέοι λαίμαι  :D

Πού τύχη να είμαι τσοπάνης και να έχω την ησυχία μου...... ::)

Και είπαμε:ξου ρί ζο μαι!Μόνο φαβορίτα αφήνω οπότε ούτε κνίτισσα είμαι.Αντάρτικα γονίδια κουβαλάω ωστόσο ;D ;D ;D

Τι κομμάτι!Τι ηχογραφήσεις και παραγωγές έκαναν οι @@@@@@@ οι γερμανοί απ'τα 70'ς ακόμα.

fusiongtr είπε:

Κι αυτό, μόνο και μόνο για να θεωρείται Αμερικανός πολίτης (και με την βούλα) ο παρακάτω κύριος, και η Καβάλα .... κάτι σαν την Philadelphia (τα Φιλαδέλφεια δηλαδή).
Πορτορικάνος ο άνθρωπας λαίμαι, αλλά δεν προφτάνει ο Ομπάμιας, τώρα μόλις προσάρτησε τη Κούβα, η Καβάλα θα πάρει μετά σειρά. Δεν γίνονται όλα μαζί λαίμαι  8)

Για τον Κάταρακτ το πχιοτικό λαίμαι  ;D ;D ;D

Έπεσα σε έναν Κτελ-ατζη τις προάλλες και λέω, ταύτο είναι άσθμα για το παλουκάρι που αλλάζει τα νερά στον Εύριπο  ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:

Κατάλαβα....θα δούμε ατλαντικό απ'την κρήτη.Α ρε Άντζελα πόσο μπροστά έβλεπες... ;D ;D ;D

Το πρόβλημα, δεν είναι τι θέλουν οι άλλοι, το πρόβλημα είναι τι θες εσύ και αν είσαι προετοιμασμένος να πάνε όλα κατά διαόλου  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back