Τι μουσική ακούτε τώρα;

Οτι λέει ο τίτλος... + οτι προαιρείστε...

Η δική μου προαίρεση, μετα απο εξαντλητική ανάλυση, ειναι το "what woman is this":

Oh my god, what woman is this

Cheers

το σίγουρο είναι ότι δεν θα τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα... παραμένω της κλασικής Gilda σχολής...  8) ;D

και για να μη ξεχνάμε το πρότυπο, πρωτότυπο και όλα τα εις ότυπο... 8)

npap είπε:
άστον αυτόν σε μένα... θα τον φτιάξω
O νέος αδμιν φυλάττει Θερμοπύλας λαίμαι, είσαι υπό επιτήρησιν λαίμαι φίλοους.

Όσο για τη Μάνγκα είναι για μπανάκι, λίγο ακόμα ufo-boc  και έκλεισε σαν μέλος  ;D ;D ;D

Dinosp είπε:
Οτι λέει ο τίτλος... + οτι προαιρείστε...
Ουτιδανέ γερομπισμπίκι, Ρόνσον ήταν οι αναπτήρες και Ρόνσον ήταν ο Μικ.

Άλλοι Ρόνσονες δεν υπάρχουν, πας για μπανάκι κι εσύ  8)

Σχετικά με τα τσιράκια των ιδιοκτητών του φόρουμ, ενα εχω να πω. Υπάρχουν αδμιν με α***α και α***α αδμιν.

Ο Σαμυ ανήκει στους πρώτους*

*κερδιζω τρεις ζωές, η τρία μπάνια, ή... Πειτε το οπως θετε...

Υποχρεώσεις των συνιστωσών ανέβαλαν σημερινήν συνάντησην. Την γκραπα λεω να μην τη φυλάξω...

Dinosp είπε:
Υποχρεώσεις των συνιστωσών ανέβαλαν σημερινήν συνάντησην.
Μπρε την έχει ρουφήξει ο ρούφουλας τη γκράπα τη Λημνιά και απλά δεν του έβγαζε 60ρι το μεχάνημα σήμερα για να πάρει κανά ούζο Δώδεκα ο κανάγιας και το ανέβλαβε λαίμαι  ;D ;D ;D

Ντιπ ζαγάρια πια είστε.

samy paraga είπε:
O νέος αδμιν φυλάττει Θερμοπύλας λαίμαι, είσαι υπό επιτήρησιν λαίμαι φίλοους.

Όσο για τη Μάνγκα είναι για μπανάκι, λίγο ακόμα ufo-boc  και έκλεισε σαν μέλος  ;D ;D ;D
καλά για να δείξω καλή διαγωγή ο επιπληττόμενος, να μια μεθαδονοσονγκόνη μια και σ' έλειψε το κορίτσι μας... 8) ;D

Λες ρε συ να παιζει τετοια παιχνίδια ο ογκόλιθος?

Δεν μου φάνηκε... Ήταν ο μόνος σίγουρος...

Αλλα μπορει και να μην εχεις άδικο... Αδμιν εισαι... Κατι παραπάνω θα ξέρεις

9 λεπτα κομματι - ποιος ειμαι ρε, ο Καταρραχτης (τις καλησπερες μου κύριε Κωστα)

Σπερα Νίκ

Dinosp είπε:
Λες ρε συ να παιζει τετοια παιχνίδια ο ογκόλιθος?
Είναι μουχρίτσα και βέλιουρας αντάμα λαίμαι, να τονε προσέχετε λαίμαι.

Όσο για τα άσθματα άνω των 3ωνε λεπτώνε, ήδη ως αδμιν έχω δώκει εντολάς εις τον τεχνικό του Πόρδουμε Τρόλλειν, να προσθέσει λογισμικόνε που να απαγορεύει πουστάρισμα οβίνδεου, άνω των αναφερωμένων ας άνω λεφτώνε  8)

Αφτά ίταν φίλος, ωραίες κιουρίες, τρελλά αγόρια και fun. Μετά ήρθαν τα λέσια από το Seattle, πάνε τα ωραία λαίμαι  ;D

Άσε δε, που μεσημεριάτικα με παρέσυραν για μπύρες κάτι φίλοι από τα '80s- ντάλα ζέστη λαίμαι, α παπα παπα...

Και με έπιασε μια γεροντονοσταλγία  8)

Trending...

Νέα θέματα

Back