Έλα παραπονιάρη, αυτό για εσένα ;D Ξέρεις και παραξέρεις 8)freerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Παντως,βλεποντας αυτα που ποστάρτε και τις περαιτερω πληροφοριες σας..
Συνειδητοποιω οτι εχω ακουσει καμια δεκαρια πραματα στη ζωη μου.. :-\
Έλα παραπονιάρη, αυτό για εσένα ;D Ξέρεις και παραξέρεις 8)freerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Tερρυ ειλικρινα,εκτος του οτι δεν ακουω τωρα πια μουσικη λογω υποχρεωσεων,απ αυτα που βαζετε,τα περισσοτερα ειναι ονοματα που εχω απλα ακουστα και άλλα δεν τα ξερω καν...Terry RoscoeBeck5 είπε:Ξέρεις και παραξέρεις 8)
Δεν υπαρχει λογος να τ ακουσεις.Ξερεις οτι δεν εχουν σημασια τετοια πραματα,εξαλλου την επαυριο δεν θα υπαρχομε! ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
+100000000 ;D 8)gvour είπε:Δεν υπαρχει λογος να τ ακουσεις.Ξερεις οτι δεν εχουν σημασια τετοια πραματα,εξαλλου την επαυριο δεν θα υπαρχομε! ;D ;D ;D
Aυτα που εχουμε ακουσει και γουσταρουμε,εσυ ηδη τα παιζεις.
Εισαι αναμεσα σ αυτους!
Μπορεί να είσαι εσύ αυτόςfreerock1974 είπε:ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΡΝΤ ΡΟΚ ΓΚΡΟΥΠ ΡΕΕΕΕ...
fusiongtr είπε:'Til it Shines
Αχμμμ... κοντά έπεσες ;D ;D ;D Των Rush ;D 8)freerock1974 είπε::'( :-*
@Τερρυ...Πες μου τωρα οτι το Low life δεν ειναι μεσα στα 10 καλυτερα ροκ τραγουδια ολων των εποχων...
Αλλα τι λεω..για σενα τα 7 απ τα 10 ειναι των...YES.. ;D ;D ;D ;D
Nταξ τοτε!Συγχωρεισαι-δικαιολογεισαι..Terry RoscoeBeck5 είπε:Αχμμμ... κοντά έπεσες ;D ;D ;D Των Rush ;D 8)
Αμ δεν ειναι?Και να ταν μονο αυτο!freerock1974 είπε::'( :-*
@Τερρυ...Πες μου τωρα οτι το Low life δεν ειναι μεσα στα 10 καλυτερα ροκ τραγουδια ολων των εποχων...
Πραγματι!Πάντως τα κουμπάρια και ο (hot) teacher έχετε ένα... ζήτημα με τους Thunder ;D ( με την καλή έννοια)
Απίστευτος- αλλά ομοίως και οι υπόλοιποι 8)freerock1974 είπε:Nταξ τοτε!Συγχωρεισαι-δικαιολογεισαι..
Εμενα μ αρεσουν τοτενες που-τανε γιεγιεδες... ;D ;D ;D
Βεβαια ακομα και..γιαγιαδες..Ξεσκιζουν!
Τι ανθρωπας ρε αυτος ο Λη?![]()
![]()
![]()
Aσε φιλε..εχουμε προβλημα.. :-Xgvour είπε:Αμ δεν ειναι?Και να ταν μονο αυτο!
Τουτο δηλ.τι ειναι: