Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Μάλλον με έχει πιάσει μια νοσταλγία  :)

Μπάντα μεγαδιαστάσεων  8)

πολύ ενδιαφέρον τολκσοου

- επιστρέφω στον Cave και τον Graham, που δεν τον ηξερα

- re Samy kai Trolley - ti einai ayta poy akoyte? pate kala?

Dinosp είπε:
- re Samy kai Trolley - ti einai ayta poy akoyte? pate kala?
Εσύ πίστευες ότι αυτά τα τρελά που παίζει είναι βουκολικής εμπνεύσεως; Ότι του έρχονται αγνατεύοντας χαμομήλια; Παιδί του Σπόρτινγκ είναι.

trolley είπε:
Εσύ πίστευες ότι αυτά τα τρελά που παίζει είναι βουκολικής εμπνεύσεως; Ότι του έρχονται αγνατεύοντας χαμομήλια; Παιδί του Σπόρτινγκ είναι.

βρωμοπανκιό είναι, φιλος, τι να λαιμαι τώρα  

trolley είπε:
Ρε φίλοους εγώ αγναντεύω χαμομήλια γιατί ήμουν στο Σπόρτινγκ και αναπολώ το παρελθόν

samy paraga είπε:
Εσύ προφανώς ως άνθρωπας της εξέλιξης και της δια βίου ανάπτυξης που ζει συνειδητά σε αστικό περιβάλλον και δεν επιθυμεί να γίνει βλάχος, μάλλον έχεις άλλη άποψη.
Ποσώς...

Dinosp είπε:
τι μέρα είναι αύριο, ρε παιδια?  ;D
Α, ναι, θυμήθηκα! Αύριο λήγει η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας

samy paraga είπε:
EDIT λαίμαι  ;D
kai meta les toy katarrakti oti ypnovatei!! - που είναι αυτό το ΠΑΙΔΙ να βάλει κανένα spoc's beard... χάθηκε σήμερα

Dinosp είπε:
kai meta les toy katarrakti oti ypnovatei!! - που είναι αυτό το ΠΑΙΔΙ να βάλει κανένα spoc's beard... χάθηκε σήμερα
Βρε ο αλήτης ο Χαλκιδεύς, πολέμαγε 60 χρόνια τους Ερετρηείς, ώσπου τους ισοπέδωσε λαίμαι , άσεμαι με τον αλήτη λαίμαι ;D

Ρε τι τραβαμε με δαυτους....
toothpic2.gif

Ακου και την Θεα τωρα.

Απο το αλμπουμ Ella Fitzgerald - Clap Hands, Here Comes Charlie του 1961. Το αγοραζεις/κατεβαζεις ASAP. 8)

Χρονια πολλα σιγκαρετδεκατρια

Οπως λένε και στο χωριό μου, νασαι καλα να βαράει η καραμπινα σ  ;D

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back