NT Nick Trick
Παλιά καραβάνα
ευχαριστω για τα like και τις απαντησης παιδια, εδω θα ειμαστε να τα λεμε!!!Θα χαρούμε να μάθουμε νέα για την πρόοδό σου.
Kαι για εξοπλισμο θα ερθεις σε εμενα.
Τι σου έκανε το παλικάρι και το "καταριέσαι";Με το καλό να επιστρέψεις και στα μέρη μας, με μια καλή δουλειά!
Τι σου έκανε το παλικάρι και το "καταριέσαι";
Πρώτα πρέπει να εκλείψει από εμάς τους Έλληνες ο ωχαδερφισμός, η μεμψιμοιρία και ο (πάνω απ'όλα και όλους) ατομικισμός μας και μετά ίσως κάτι μπορεί να γίνει.....Καλό το εξωτερικό, αλλά ακόμα καλύτερη η χώρα μας, όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις. Δυστυχώς, για τους πιο πολλούς πτυχιούχους που ψάχνουν δουλειά στο αντικείμενο τους, δεν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες...
Πρώτα πρέπει να εκλείψει από εμάς τους Έλληνες ο ωχαδερφισμός, η μεμψιμοιρία και ο (πάνω απ'όλα και όλους) ατομικισμός μας και μετά ίσως κάτι μπορεί να γίνει.....
Σίγουρα...., απλώς από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή.Νομίζω ότι είναι αρκετά πιο σύνθετο το θέμα, δεν είναι τόσο απλό.
Σίγουρα...., απλώς από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή.
Κάτι έγραψα για μεμψιμοιρία πιο πάνω.....?Δεν ξέρω βρε Φώτη μου, αμφιβάλλω.
Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα μαζί στην όποια αρχή, γιατί αλλιώς δεν γίνεται τίποτα.
Έτσι κι αλλιώς δηλαδή δεν πιστεύω ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να γίνει τίποτα.
1. Κάτι έγραψα για μεμψιμοιρία πιο πάνω.....?
2. Το μεγάλο κακό είναι ότι οι νέοι που αξίζουν και μπορούν να αλλάξουν κάτι σε αυτήν την χώρα, οι περισσότεροι φεύγουν (π.χ. Βασίλης...) και με το δίκαιο τους βέβαια....