Καλησπερα,Superfunk είπε:Βεβαια θα πρεπει να βαλουμε και τα...λογιστικα λιγο κατω αν θελουμε να δουμε ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ το θεμα...
Δεν ξερω αν αναφερεσαι παλι σε εμας αλλα αν αναφερεσαι τοτε χαιρομαι γαιτι πετυχαμε το στοχο μας γιατι αυτο ακριβως θελαμε...(να ειναι αστειο δηλ.) ;DΟσο για το βιντεο ειναι απλα αστειο και δεν μπορεσα να δω ουτε το μισο...σορρυ...
Πολυ πιθανον οχι....αλλα οπως ειπα, απλα πηρα αφορμη απο αυτη την ατακα και φιλοσοφισα...Superfunk είπε:προφανως δεν καταλαβες ΤΙ ηθελα να πω...
δεν πειραζει ομως....next time....
να'σαι καλα με εκανες και γελασα.... ;D ;DΕπενδυουμε λοιπον στον εαυτο μας και βεβαια ολα τα κερδη ερχονται σε εμας και πληρωνουμε επαγγελματιες (ηχογραφηση/μιξη/mastering) με κυριο αποτελεσμα 100 στις 100 φορες καλυτερο ηχο, δηλαδη μεγαλυτερη απολαυση για τον καταναλωτη, δηλαδη μεγαλυτερες πωλησεις.
και ΟΧΙ αυτο...odeon-mastering είπε:Επενδυουμε λοιπον στον εαυτο μας και βεβαια ολα τα κερδη ερχονται σε εμας και πληρωνουμε επαγγελματιες (ηχογραφηση/μιξη/mastering) με κυριο αποτελεσμα 100 στις 100 φορες καλυτερο ηχο, δηλαδη μεγαλυτερη απολαυση για τον καταναλωτη, δηλαδη μεγαλυτερες πωλησεις.
παντως αντιλαμβανομαι οτι καποιος μπορει να με παρανοησει..σοζΕπενδυουμε λοιπον στον εαυτο μας και βεβαια ολα τα κερδη ερχονται σε εμας και πληρωνουμε επαγγελματιες (ηχογραφηση/μιξη/mastering) με κυριο αποτελεσμα 100 στις 100 φορες καλυτερο ηχο, δηλαδη μεγαλυτερη απολαυση για τον καταναλωτη, δηλαδη μεγαλυτερες πωλησεις.
Μωρε σε ΕΜΕΝΑ απαντουσες σαφως.... για αυτο αλλωστε αναφερες και το ....βιντεο ;D (αν & το θεμα βιντεο το αναφερα απλα για να δειξω οτι το κοστος παραγωγης και σπρωξιματος μιας δουλειας,γιατι χωρις βιντεο,το οποιο ειναι πανακριβο εξ ορισμου, κακα τα ψεμματα τιποτα δεν κανεις,ειναι δυσαναλογα υψηλο σε σχεση με τα κερδη...)Οπως ειπα δεν απαντουσα σε σενα
να'σαι καλα...(αυτη ειναι σπιτικη βεβαια μια και με εξαιρεση την ηχογραφηση των ντραμς & το μαστερινγκ ολα τα αλλα εγιναν σπιτι μου ;D ;D)αφου εχουμε λυσει το οτι δεν φταιει η παραγωγη, καθως οπως ακουσα ειναι καλη
να'σαι καλα δις....απο το myspace σου ακουσα καλες μουσικες,
Superfunk......αμα εχεις την μυγα να την δωσεις πισω... ;DSuperfunk είπε:Δεν ξερω αν αναφερεσαι παλι σε εμας αλλα αν αναφερεσαι τοτε χαιρομαι γαιτι πετυχαμε το στοχο μας γιατι αυτο ακριβως θελαμε...(να ειναι αστειο δηλ.) ;D
εντιτ: μακαρι στην ελλαδα να αρχισουν να βγαζουν χρηματα οι ανθρωποι που κανουν τετοιες μουσικες εννουσαodeon-mastering είπε:Superfunk......αμα εχεις την μυγα να την δωσεις πισω... ;D
Δεν υπαρχει πιθανοτητα ποτε στην ζωη μου να μιλησω για μουσικη ή βιντεο καποιου καλλιτεχνη ετσι...εδω λεμε εχω γραπσει κειμενο ολοκληρο για τις μιξεις (σε αλλο θεμα) και δεν θελω να το στειλω μηπως προσβαλω κανεναν.(αν ακουσες ολοες τισ μιξεις ξερεις τι εννοω![]()
)
ΕΝΝΟΥΣΑ το βιντεακι μια σελιδα πισω...αυτο που καποιος κανει mastering me genelec και alesis....και μαλιστα σε μουσικη που εγραψε και μιξαρησε μονος του.
Το δικο σου βιντεο αν εννοεις αυτο που φορατε χρωματιστα κοστουμια το γουσταρα πολυ...και την μουσικη του...και την παραγωγη του...και επιτελους μακαρι να αρχισει η ελλαδα να βγαζει τετοιες μουσικες. (οχι αλλο καρβουνο ρε γ***τω)
φυσικα και ΣΥΜΦΩΝΩ αλλα & θεωρω το επαγγελματικο μαστερινγκ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.Εσυ μαλιστα, που οπως καταλαβα, δεν εχεις προβλημα να πληρωσεις καποιον επαγγελματια για να κανει την δουλεια που ξερει (π.χ. για mastering) και μαλλον συμφωνεις με αυτο .
Το δικο σου βιντεο αν εννοεις αυτο που φορατε χρωματιστα κοστουμια το γουσταρα πολυ...και την μουσικη του...και την παραγωγη του...και επιτελους μακαρι να αρχισει η ελλαδα να βγαζει τετοιες μουσικες. (οχι αλλο καρβουνο ρε γ***τω)
& παλι ευχαριστω...αλλα αν ηξερες τι ..Χριστοπαναγια και τι...μπινελικι εχουμε φαει για αυτο το βιντεο (αλλα και για την...σκυλαδικη μουσικη μας...) απο τους.....ποιοτικους .....παντογνωστες θα καταλαβαινες γιατι αντεδρασα ετσι.... ;D ;D οποτε ελπιζω να με ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ για την ...αγριαδα μου....Superfunk......αμα εχεις την μυγα να την δωσεις πισω... Grin
Απο το στομα σου & στου θεου το αυτι... ;D (ετοιμαζουμε το νεο cd τωρα,τριτο &...φαρμακερο, και μακαρι να πιασουν οι ευχες σουεντιτ: μακαρι στην ελλαδα να αρχισουν να βγαζουν χρηματα οι ανθρωποι που κανουν τετοιες μουσικες εννουσα
...και θα συνεχίσετε να τρώτε...γιατί παραπλανάς τον κόσμο! Καταγγέλω ότι το video είναι αρχαίο, δεν έχει σχέση με τη πραγματικότητα που είναι ότι είσαι 20 κιλά (τουλάχιστον) παχύτερος!!!!Superfunk είπε:...μπινελικι εχουμε φαει για αυτο το βιντε
Μπορείς να το αποδείξεις με καινούργιο video από το καινούργιο cd?Superfunk είπε:με εχει βαλει η συζυγος στη χορτοφαγια και εχω γινει ΦΕΤΕΣ....! ;D ;D
Superfunk είπε:τι λες αγορι μου! ;D
με εχει βαλει η συζυγος στη χορτοφαγια και εχω γινει ΦΕΤΕΣ....! ;D ;D
Φιλε μου, χωρις να θελω να μειωσω την δουλεια κανενος masterα, ακουγεσαι πολυ "δογματικος".algorhythm είπε:Θα ήθελα να λύσω αν γίνεται την αποριά αν μυ επιτρέπετε, καταρχάς μπορεις να κανεις μια παραγωγή, ηχωγράφηση και μίξη σε home studio, αλλα το mastering (και εννούμε το σωστό) δεν μπορείς να το κανεις σπίτι με τίποτα (εκτός αν το να περνάς ενα maximizer σε καλύπτει) αλλα αμα κάνεις ένα αλμπουμ δεν είναι έτσι ..το mastering εχει σάν σκοπό να γίνει πιο δυνατό και καθαρό το τραγούδι (πάντα με την προυπόθεση οτι η μίξη έγινε σωστά) ..αλλα όταν πρόκεται για ολόκληρο άλμπουμ το mastering κάνει και κάτι άλλο ..φροντίζει όλα τα τραγούδια στο cd να είναι το ίδιο δυνατά ...το ίδιο καθαρά...αλλα και να έχουν το ίδιο ηχόχρομα...και αυτό δεν γίνεται σπίτι , o μαστεράς περνάει τα τραγούδια σου απο compressors , equalizers κια γενικός αναλογικά λαμπάτα μηχανηματα που κανένα ozone και κανένα tracks θα καταφέρει να φτάσει..ειδικά άμα αναλογιστείς οτι μόνο ο compressor μπορει να έχει 5000 ευρό !!
Σας επισυνάπτο ένα τραγούδι που έιχα φτιάξει με τον συνεργάτη μου , που το έιχαμε κάνει παραγωγή/ηχωγράφηση και μίξη σπίτι μας ..αλλα το masterin το πήγαμε σε mastera γιατή ξέραμε πολύ καλά οτι αυτό το στάδιο της διαδικασίας δεν το κατέχαμε όσο καλα και να κατέχαμε τα υπόλοιπα στάδια.
1.δεν χρησιμοποιουνται παντα απο τους επαγγελματιες μαστεραδες τετοια...μηχανισματα, μια και αυτοι στριζονται κυριως στην ψηφιακη τεχνολογιακια γενικός αναλογικά λαμπάτα μηχανηματα
Kατά τη γνώμη μου, στο mastering δεν έχει σημασία τόσο πολύ αν είναι αναλογική ή ψηφιακή η επεξεργασία, αλλά το monitoring (ακουστική χώρου και ποιότητα da->καλωδίων->τελικού ενισχυτή->ηχείων)algorhythm είπε:Θα ήθελα να λύσω αν γίνεται την αποριά αν μυ επιτρέπετε, καταρχάς μπορεις να κανεις μια παραγωγή, ηχωγράφηση και μίξη σε home studio, αλλα το mastering (και εννούμε το σωστό) δεν μπορείς να το κανεις σπίτι με τίποτα (εκτός αν το να περνάς ενα maximizer σε καλύπτει) αλλα αμα κάνεις ένα αλμπουμ δεν είναι έτσι ..το mastering εχει σάν σκοπό να γίνει πιο δυνατό και καθαρό το τραγούδι (πάντα με την προυπόθεση οτι η μίξη έγινε σωστά) ..αλλα όταν πρόκεται για ολόκληρο άλμπουμ το mastering κάνει και κάτι άλλο ..φροντίζει όλα τα τραγούδια στο cd να είναι το ίδιο δυνατά ...το ίδιο καθαρά...αλλα και να έχουν το ίδιο ηχόχρομα...και αυτό δεν γίνεται σπίτι , o μαστεράς περνάει τα τραγούδια σου απο compressors , equalizers κια γενικός αναλογικά λαμπάτα μηχανηματα που κανένα ozone και κανένα tracks θα καταφέρει να φτάσει..ειδικά άμα αναλογιστείς οτι μόνο ο compressor μπορει να έχει 5000 ευρό !!
Σας επισυνάπτο ένα τραγούδι που έιχα φτιάξει με τον συνεργάτη μου , που το έιχαμε κάνει παραγωγή/ηχωγράφηση και μίξη σπίτι μας ..αλλα το masterin το πήγαμε σε mastera γιατή ξέραμε πολύ καλά οτι αυτό το στάδιο της διαδικασίας δεν το κατέχαμε όσο καλα και να κατέχαμε τα υπόλοιπα στάδια.