Thoughts (feat. Odarka)

Καλλιτέχνης
fanisatt
Είδος
Pop
Έτος κυκλοφορίας
2025
Ακροάσεις
6
Προβολές
201
Ακροατές
6

fanisatt

Ενεργό μέλος

Fading colors on your skin
Neon waves are pulling me in
Every heartbeat slow and wide
Feels like oceans collide
We do not need to say a word
Silence louder than I have heard
In this moment you and I
Dancing under sleepless skies
We are lost in the light
Nowhere to hide nowhere to hide
Your shadow moves with mine tonight
Caught in the fire taking me higher
I am lost in the light and it feels right
Time dissolves but love remains
Every look electric truth
I am reborn inside your groove
We do not need to say a word
Silence louder than I have heard
In this moment you and I
Dancing under sleepless skies

Η κα Odarka (επαγγελματίας vocalist που ζει (μάλλον) στην Ουκρανία) έχει διάφορα δικά της acapellas αναρτημένα σε κάποιο εξωχώριο μουσικό site , το πιο πρόσφατο ήταν αυτό που ανεβάζω εδώ και τώρα , αφού του έβαλα μουσική βέβαια κι έγινε άλλο ένα pop τραγουδάκι.
Ελπιζω να σας αρέσει ! Καλή συνέχεια....!!!

Aπό τα καλύτερά σου, Φάνη, μου άρεσε πολύ. Μια παρατήρηση. Λίγο πιο μπροστά η φωνή της με λίγο καλύτερη ισοστάθμιση στη μίξη χρειάζεται.

Aπό τα καλύτερά σου, Φάνη, μου άρεσε πολύ. Μια παρατήρηση. Λίγο πιο μπροστά η φωνή της με λίγο καλύτερη ισοστάθμιση στη μίξη χρειάζεται.
Ευχαριστώ πολύ Κώστα !!! Ναι , θα το ξαναδώ με ξεκούραστα αυτιά , και το μπάσο λίγο πιο δυνατά πρέπει νομίζω και το ηλεκτρικό πιανάκι σε 2 σημεία....καλά το λες , γενική ζυγοστάθμιση.....!!! :giggle:

Ευχαριστώ πολύ Κώστα !!! Ναι , θα το ξαναδώ με ξεκούραστα αυτιά , και το μπάσο λίγο πιο δυνατά πρέπει νομίζω και το ηλεκτρικό πιανάκι σε 2 σημεία....καλά το λες , γενική ζυγοστάθμιση.....!!! :giggle:
το υπόλοιπο το βρίσκω μια χαρά. Μόνο τη φωνή προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να "τοποθετήσεις" καλύτερα στη μίξη.

Remastered 24-11-2025 (μόνον στο ηχητικό) - ελπίζω τελευταία αλλαγή , για να κάνουμε και τίποτε άλλο.... :p

Trending...

Νέα θέματα

Back