Θήκη κεφαλής μπάσου για αντιμετωπηση της Υγρασιας

spbbassman

Νέο μέλος
Γεια σας.Εχω να σας κανω μια ερωτηση,επειδη εχω θεμα μ την υγρασια στο σπιτι κ φοβαμαι μν μ παθει τπτ η κεφαλη(gallien krueger 1001RB),σκεφτικα να φτιαξω μια θηκη για ν την προστατευσω.Θελω οποιος ξερει κ μπορει ν με βοηθησει,να μ πει τ υλικο πρεπει ν χρησιμοποιησω κ τ μονοτικο,ωστε ν αντιμετοπησω την ''παλιο''υγρασια π μ παιδευει...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μηπως θα ηταν πιο σημαντικο να βρεις τροπο να αντιμετωπισεις αυτο που δημιουργει την υγρασια στον χωρο σου για την δικη σου υγεια πρωτα?

Μακαρι ν γινοταν φιλε μ....δν γινετε ομως.

Εγω δν παθαινω τπτ (κακο σκυλι ψωφο δν εχει),αλλα η κεφαλη παθαινει!!κ ειναι κριμα γτ εχω δουλεψει για ν την παρω κ τη λοιπαμαι.

φίλε έχεις δοκιμάσει κάνα αφυγραντήρα ....???

Και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με την υγρασία ,επειδή μένω σε νησί, και αυτό είναι ότι πρέπει...

Καταρχας ευχαριστω για τ ενδιαφερον σας.Αυτα τ εχω σκεφτει κ εγω αλλα περα απο αυτα εγω θελω ν μ πειτε τ υλικο μπορω ν χρησιμοποιησω για τη θηκη κ τι μονοτικο??..Αν φυσικα γνωριζετε

Για soft bag μπορείς να χρησιμοποιήσεις:

εξωτερικά: δερματίνη ή νάυλον canvas(το ύφασμα που φτιάχνονται οι θήκες κιθάρας )

εσωτερικά: κάποιο μαλακό (κατά προτίμηση βαμβακερό) ύφασμα, ή συνθετική γούνα, ή το ύφασμα που χρησιμοποιείτε για το εσωτερικό των βαλιτσών.

Μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού υφάσματος, βάζεις αφρολέξ.(0,5 cm πάχος ειναι οκ)

Για semi hard:

ίδια με την παραπάνω απλώς βάζεις μαζί με το αφρολέξ και σκληρο χαρτόνι

Για hard, τύπου flight case:

με κόντρα πλακέ θαλασσης κατά προτίμηση (για να είναι ελαφρύ) και εσωτερικά άν θέλεις βάζεις αφρολέξ ή συνθετική γούνα.

δε νομίζω να γίνεται να "μονώσεις" την κεφαλή από τον περιβάλλοντα χώρο ώστε να μη μπαίνει υγρασία.... :S

(αν κατάλαβα καλά και αυτό είναι που θες να κάνεις...)

το καλύτερο είναι αφυγραντήρες και silica gel

Σε τι ποσοστα ειναι η υγρασια στι χωρο σου φιλε μου?

Προσωπικα δεν θα σπαταλουσα χρονο και χρημα σε λυσεις σακουλακια

θηκες, αφυγραντηρα με τι μια πηρα και ξεμπερδεψα, για χρηση σε υπογειο βασικα

Ο αφυγραντηρας κν 150 ευρω για 20 τ.μ,ενω η θηκη 100 ευρω...Εχω αρκετη υγρασια στη Πατρα(εκει σπουδαζω) τοσο π καθε πρωι εχει νερο στους αρμους στα πλακακια.Απελπιστικη κατασταση

spbbassman είπε:
Εχω αρκετη υγρασια στη Πατρα(εκει σπουδαζω) τοσο π καθε πρωι εχει νερο στους αρμους στα πλακακια.Απελπιστικη κατασταση
μπορει να ειναι κ θεμα του σπιτιου που μενεις...προσωπικα δεν θα εμενα ουτε στιγμη σε τετοιο χωρο,για την υγεια σου πανω απ όλα...

Ειναι θεμα τ σπιτιου αλλα δν μπορω ν φυγω γτ,ειμαι κοντα στη σχολη αλλα  εχω κ καλοενοικιο.Τεσπα,μαλλον θα παρω μια θηκη,δν νομιζω πως με τη θηκη θα εχω τοσο σοβαρο προβλημα....

hot_sauce είπε:
με τέτοια θήκη και πάλι δε θα μπαίνει η υγρασία ρε παιδια??
Με τετοιες θηκες ειναι χειροτερα. Εγκλωβιζουν μεσα υγρασια και δεν φευγει με τιποτε.

Αν θελεις να καταστρεψεις καποιο οργανο, βαλτο μεσα σε θηκη.

Και συ φιλος τωρα με το συμπαθειο δηλαδη, αλλα τι ζορι τραβας με την κεφαλη σου?? Τι θα παθει η κεφαλη?? Στο νερο μονο μη τη βουτηξεις...

Thomsot είπε:
Με τετοιες θηκες ειναι χειροτερα. Εγκλωβιζουν μεσα υγρασια και δεν φευγει με τιποτε.

Αν θελεις να καταστρεψεις καποιο οργανο, βαλτο μεσα σε θηκη.

Και συ φιλος τωρα με το συμπαθειο δηλαδη, αλλα τι ζορι τραβας με την κεφαλη σου?? Τι θα παθει η κεφαλη?? Στο νερο μονο μη τη βουτηξεις...
+137

Thomsot είπε:
Και +1 αλλά και -1. Μια συσκευή όπως μια κεφαλή μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από την έντονη υγρασία αλλά πρέπει να είναι εκτεθειμένη σ' αυτή για αρκετά μεγάλο διάστημα, χρόνια. Απ' την άλλη βέβαια better safe than sorry.

Είχα προ ετών μεταφέρει ενισχυτή SS σε πολη με μεγάλη υγρασία και μέσα σε δύο χρόνια τα ποτ οξειδώθηκαν σε μεγάλο βαθμό, ίσως οι λυχνίες να έχουν κι αυτές πρόβλημα σε λαμπάτο ενισχυτή.

Ωστόσο βλέπω πως ο ΟΡ το έχει δέσει κόμπο να δώσει λύση με κάποια θήκη και αγνοεί άλλες προτάσεις.

Thomsot η υγρασια καταστρεφει τ παντα,οχι μονο κεφαλη,αλλα κ τν ανθρωπο..Δν αγνοω αλλες προτασεις gdevelek αλλα η μονη καλη προταση ειναι ο αφυγραντηρας...Μαλλον εκει θα καταληξω εκτος κ αν καποιος μ πει κατι καλυτερο κ κατι πιο οικονομικο....γτ ενας απλος π ειδα για 20 τ.μ κανει 150ευρω.Ευχαριστω για τ χρονο σας...

Δύο μέλη σου πρότειναν silica σε σακουλάκια... τοποθετημένα εκεί ακριβώς που θέλεις, μέσα στην κεφαλή.

Trending...

Νέα θέματα

Back