Τα τοποθετείς λοιπόν στο "καπάκι" :wink:Επίσης τώρα που βλέπω ξανά τη 2η φώτο:Μήπως είναι λίγο ψηλή η βαλίτσα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η πρόσβαση στα πετάλια ή μου φαίνεται?
Goat, γίνεται αυτό, ή όχι? :?
Τα τοποθετείς λοιπόν στο "καπάκι" :wink:Επίσης τώρα που βλέπω ξανά τη 2η φώτο:Μήπως είναι λίγο ψηλή η βαλίτσα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η πρόσβαση στα πετάλια ή μου φαίνεται?
Εχεις δικιο....αλλα εχω κανει το εξης.........Επίσης τώρα που βλέπω ξανά τη 2η φώτο:Μήπως είναι λίγο ψηλή η βαλίτσα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η πρόσβαση στα πετάλια ή μου φαίνεται?
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.....<υφος γκομενιτσας> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Απλά υπέροχη!!!Από βάρος πώς τα πάει?
Το εκανα και αυτο σημερα το απογευμα.......καλα εεεεε το βελκρο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ....μιλαμε δε μπωρω να τα ξεκολησω ουτε εγω με ταχερια μου.... την αναποδογυριζεις και δεν "τρεχει" τιποτα....εβαλα και σφουγγαρι (πηγα σε ενα συνεργειο που επισκευαζει επιπλα και πηρα τζαμπα ενα ρεταλιααααα.... και μενει να του βαλω βελκρο και στο καπακι να βαλω ενα κομματι σφουγγαρι (ξερεται για να τα παταει τα πεταλακια και να εφαρμοζε ωραια) αυτααααα......ι
από πιο praktiker πήρες τη βαλιτσα, γιατι στο ελληνικο είχεΤο εκανα και αυτο σημερα το απογευμα.......καλα εεεεε το βελκρο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ....μιλαμε δε μπωρω να τα ξεκολησω ουτε εγω με ταχερια μου.... την αναποδογυριζεις και δεν "τρεχει" τιποτα....εβαλα και σφουγγαρι (πηγα σε ενα συνεργειο που επισκευαζει επιπλα και πηρα τζαμπα ενα ρεταλιο γυφτος)
από πιο praktiker πήρες τη βαλιτσα' date=' γιατι στο ελληνικο είχεμονο το δικό σου μεγεθος και ενα λιγο πιο μεγαλο για cd.
αξίζει να παω σε άλλα καταστηματα, έχει όντως και αλλα μεγέθη?
εγω ψάχνω πλάτος 60cm τουλάχιστον και αυτό για τα cd ηταν 57 :evil:[/quote']
Απο το πρακτικερ στην πατρα το πηρα εγω!! αλλα πιστευω πως εχουν παντου τα ιδια.... :? για πηγαινε και σε αλλα καταστηματα αν σου ειναι ευκολο... εκει ειχε πολλα διαφορετικα μεγεθοι....τουλαχιστον 10...1/3 του διαδρομου ειχε τετοιες βαλιτσες....
Πώς κολλάς το ριμάδι το βέλκρο????????????Το εκανα και αυτο σημερα το απογευμα.......καλα εεεεε το βελκρο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ....μιλαμε δε μπωρω να τα ξεκολησω ουτε εγω με ταχερια μου.... την αναποδογυριζεις και δεν "τρεχει" τιποτα....εβαλα και σφουγγαρι (πηγα σε ενα συνεργειο που επισκευαζει επιπλα και πηρα τζαμπα ενα ρεταλιο γυφτος)
Και κρατάει αυτή η κόλλα 4 χρόνια ή πρέπει να πάρει κανιμόθριο τώρα?Superfunk είπε:ειναι αυτοκολλητο.
Κανιμόθριο, κανιμόθριο..harilatron είπε:Και κρατάει αυτή η κόλλα 4 χρόνια ή πρέπει να πάρει κανιμόθριο τώρα?![]()