Άμπαλοι, τι να πειςSpyros Delta είπε:Ωραια. Παιξε μου το πρωτο ακκορντο απο αυτο το τραγουδι που εβαλες και προσλαμβανεσαι.
Με το αυτι ρε. Μη κατσεις και ψαχνεις στο νετ (αν και οι πιο πολλοι λαθος τη λενε)
Και τη σωστη αναστροφη.
Άμπαλοι, τι να πειςSpyros Delta είπε:Ωραια. Παιξε μου το πρωτο ακκορντο απο αυτο το τραγουδι που εβαλες και προσλαμβανεσαι.
Με το αυτι ρε. Μη κατσεις και ψαχνεις στο νετ (αν και οι πιο πολλοι λαθος τη λενε)
Και τη σωστη αναστροφη.
Το είδα αυτό που έγραψες και αργώ να απαντήσω γιατί ανεβαίνει το σχετικό βίντεο.Spyros Delta είπε:Ωραια. Παιξε μου το πρωτο ακκορντο απο αυτο το τραγουδι που εβαλες και προσλαμβανεσαι.
Και τη σωστη αναστροφη.
Κάτι sus π@π@ριές κατά λάθος παίζανε. ;D ;D ;D ;DSpyros Delta είπε:Ωραια. Παιξε μου το πρωτο ακκορντο απο αυτο το τραγουδι που εβαλες και προσλαμβανεσαι.
δεν ειναι susfusiongtr είπε:Κάτι sus π@π@ριές κατά λάθος παίζανε. ;D ;D ;D ;D
Ποιόν να κάνω?Spyros Delta είπε:Και τη σωστη αναστροφη.
LSDminor είναιSpyros Delta είπε:Ωραια. Παιξε μου το πρωτο ακκορντο απο αυτο το τραγουδι που εβαλες και προσλαμβανεσαι.
Πρίν δέκα δεκαπέντε χρόνια μόνο αθλητής του στίβου με έπιανε.dimsonic είπε:μωρέ καλά παίζεις, το ξέρουμε...
στο τρέξιμο τι κάνεις δεν ξέρω...
Μολις την εχασες τη δουλεια ;Dcos_dr είπε:
https://www.noiz.gr/index.php?topic=210662.msg903850#msg903850Spyros Delta είπε:Ωραια. Παιξε μου το πρωτο ακκορντο απο αυτο το τραγουδι που εβαλες και προσλαμβανεσαι.
Με το αυτι ρε.
Παιξε στο αριστερο D G C Dcos_dr είπε:Καμια άλλη, σκούπισμα, πιάτα?
Άμπαλοι σου λέει ο άλλος.Spyros Delta είπε:Παιξε στο αριστερο D G C D
στο δεξι F A C D
και με τη γλωσσα πατα κι ενα G πιο ψηλα
αφού δεν μπορούσα να παίξω με τα δύο.Spyros Delta είπε:Παιξε στο αριστερο D G C D
στο δεξι F A C D
και με τη γλωσσα πατα κι ενα G πιο ψηλα
Μετα φτιαξε μου καφε και πανε στο περιπτερο και παρε μου τσιγαρα![]()
ΧaxaxaxaaΜελετηρο παιδιfusiongtr είπε:https://www.noiz.gr/index.php?topic=210662.msg903850#msg903850
Κερδάω?
Με το αυτί το βρήκα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ελά νταξ μη μου στεναχωριεσαιΚανε μπανιο κι ερχομαιcos_dr είπε:αφού δεν μπορούσα να παίξω με τα δύο.
Αυτό θα έπαιζα.
Τώρα το κλείσα και ετοιμάζομαι για μπάνιο και νάνι.
Βρες άλλον άμα δεν σου κάμω. χαχαχααχαχαχαχαχα
Αυτό το G θα το έπαιζες με την γλώσσα?cos_dr είπε:Αυτό θα έπαιζα.
Πως το κανεις ρε συ αυτο? Εμενα ετσι πιανει 3-4 πληκτρα μαζι στο πλατος ;Dfusiongtr είπε:Αυτό το G θα το έπαιζες με την γλώσσα?
Δεν βολεύει ρε γμτ.
Άμα κατεβάσεις το πανταλόνι .... είναι πιο εύκολο. ;D ;D ;D ;D ;D