BlackCrow81
Της παρέας
Ευχαριστώ, να 'σαι καλά :-*RayDTutto είπε:Ντάξει - τόσοι και τόσοι μουσικάρες είναι είτε ηλίθιοι είτε μαλάκες.
Ευχαριστώ, να 'σαι καλά :-*RayDTutto είπε:Ντάξει - τόσοι και τόσοι μουσικάρες είναι είτε ηλίθιοι είτε μαλάκες.
vagelism είπε:Γραφανε τα basic τραγουδακια τους και εκαναν επιτυχιουλες..
Σοβαρά, τώρα, "επιτυχιούλες" και "ας πούμε";;; ??? ??? :Σαν τραγουδοποιους ας πουμε οτι ειχαν ενα ταλεντο .
Εμ... το έγραψα ο έρμος, ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.vagelism είπε:Tην ιδια αποψη εχω κ για τους υπολοιπους Beatles σαν μουσικους.
Σπυρο μου αν εσυ ακους του Beatles και σκεφτεσαι πωπω τι ευφυη παιξιματα....τι να πω....{ακομα και για την εποχη}Spyros Delta είπε:Το θέμα αν έπαιζε ο ριγκο στους δίσκους, νομίζω οτι εξαντλήθηκε και ειναι προφανης η απαντηση.
Για το θέμα αν ειναι καλα αυτά που έπαιζε ο ριγκο, έχω να προσθέσω οτι καλα δεν ειναι μόνο τα δύσκολα παιξιματα, αλλα και τα ευφυή παιξιματα.
Ευφυΐα ειναι επισης να μπορεί ένας καλος τεχνικά μουσικός να μη παρασυρεται απο την τεχνική του στο τι να παίξει.
Επισης ευφυΐα ειναι να μπορείς να κατανοείς τα καλα παιξιματα και απο χειρότερους τεχνικά απο σένα μουσικους.
Και τελικά πάντα υπάρχει χρόνος για βελτίωση, οσο καλοι και να είμαστε. Έστω και εγκεφαλικά.
Το Sgt.Peppers το έχεις ακούσει ποτέ στη ζωή σου;vagelism είπε:Σπυρο μου αν εσυ ακους του Beatles και σκεφτεσαι πωπω τι ευφυη παιξιματα....τι να πω....{ακομα και για την εποχη}
Εγω προτιμω να μεινω χαζος εγκεφαλικα μαλλον. Κουφος δεν ειμαι ομως.
Tα Revolver, White LP, Abbey road etc. etc, μήπως;Superfunk είπε:Το Sgt.Peppers το έχεις ακούσει ποτέ στη ζωή σου;
ναι Sf..και κατουριεμαι καθε φορα!!Superfunk είπε:Το Sgt.Peppers το έχεις ακούσει ποτέ στη ζωή σου;
Ναι τα έχω στη δισκοθήκη μου, ΑΚΡΙΒΏΣ για αυτό μπορω να αντιληφθω την μεγαλοφυΐα των Beatles.vagelism είπε:ναι Sf..και κατουριεμαι καθε φορα!!
εσυ αναρωτιεμαι εχεις ακουσει το Kind of blue, το Βitches brew, to Birth of the cool?? το blue train....?
Νικο αν μεσα στο birth of the cool βλεπεις την μεγαλοφυια του Sg Peppers...i rest my case φιλε..Superfunk είπε:Ναι τα έχω στη δισκοθήκη μου, ΑΚΡΙΒΏΣ για αυτό μπορω να αντιληφθω την μεγαλοφυΐα των Beatles.
Ότι να ναι...vagelism είπε:Νικο αν μεσα στο birth of the cool βλεπεις την μεγαλοφυια του Sg Peppers...i rest my case φιλε..
μεγαλοφυια...strong word..
Αυτο ειναι η αλλη ακρη και διαφωνω και με αυτη. (απλα φιλικη συζητηση κανουμε, ΟΚ?)Το ... μεσο αυτι μπορει να ειναι απαιδευτο, αλλα δεν θελει απλα κατι ... ευκολο και ευκολοχωνευτο.leon7pap είπε:Το μεσο αυτι ειναι απαιδευτο και ΔΕΝ ψηνεται να μπει σε διαδικασια μουσικης αναζητησης.Θελει κατι ευκολο...ευκολοχωνευτο!