το relief το χω οκ συμφωνα με τις προδιαγραφες της esp!The Genius Loci είπε:Πριν κάνεις ο,τιδήποτε, δες αν το relief του μπράτσου είναι σωστό και αν έχεις ρυθμίσει σωστά το ύψος σε κάθε χορδή.
Επίσης πολλές φορές στο FR nut υπάρχουν ήδη shims. Αφαίρεσέ το για να δεις.
Τέλος, επειδή δεν έχω ακούσει ποτέ να είναι λάθος ύψος το μεταλλικό FR nut (ακόμα και σε πάμφθηνες κόπιες), αν χρειαστεί τρίψιμο κάτι θα είναι το ξύλο.
Oι τεχνικοί είναι και λίγο ψείρες ώστε να βγάζουν κι εκείνοι τη δουλειά τους.iliasaek είπε:Σας ευχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις!!
το προβλημα με το ψηλο nut μου το εχει επισημανει και ο οικονομακης(τεχνικος) στο παρελθον!
σκεφτομουν μηπως τσιμπαγα ενα Locking nut με πιο χαμηλο υψος και πειραματιζομουν!
Λεει αυτο σαν λυση?
γιατι δν εχω τριβειο για να τριψω το μεταλλο...
Πράγματι. Αλλά αν ο Οικονομάκης λέει ότι είναι ψηλό το nut αποκλείεις να υπάρχει κατασκευαστική ατέλεια στο "slot" που έχει τοποθετηθεί?. (Ειδικά τον συγκεκριμένο, προσωπικά θα τον εμπιστευόμουν να "φέρει" το nut στο σωστό ύψος. )grorig είπε:.........Οι διαστάσεις στα Original & Licenced
Floyd Rose locking nut ειναι standard.
(δες photo)
Kούρμη και Δήμου(απέναντι απ τον Καγμάκη είναι)iliasaek είπε:...Σε περιπτωση που απευθυνθω σε τεχνικο για σκαψιμο του ξυλου κατω απο το locking nut,θα μου προτεινατε κουρμπη η jimmys η καποιον αλλο στην αθηνα?
Γιατι ο οικονομακης τον οποιο εμπιστευομαι απολυτα ειναι αρκετα busy(οπως παντα..)
Oοps,προφανώς εννοείς 0,40 mm.iliasaek είπε:Χαιρεται και παλι!
Μετα την πολυ κατατοπιστικη photo του φιλτατου grorig μπηκα στη διαδιακασια μετρησεων!
Η αποσταση μεταξυ κατω μερους μι μπασας χορδης και πρωτου ταστου ειναι 0.4 mm αντι 0.25 mm..
Οποτε παω για λιγο τριψιμο σε κανα κουρμπη καποια στιγμη !!
Ευχαριστω και παλι ολους σας για την πολυτιμη συμμετοχη και βοηθεια!!!