αααααα τωρα το ειδα αυτο!!!! απο τα καλυτερα εδω μεσα...... λιτο, απλο , απερριτο, ουσιαστικο12AX7 είπε:Τα πεταλάκια σε σειρά:
Fulltone Ultimate Octave - RMC Picture Wah - Keeley Compressor - Fulldrive Mosfet edition - TRex Alberta - EHX Micropog - Effectrode Tubevibe - EHX Smallstone - Voodoolab Tremolo - TRex Replica - TRex Room mate
![]()
...και το voxaki
![]()
Τι επαιξε με το musictoyz ??? Toυς εχω στη λιστα για μελλοντικες παραγγελιες...Alter είπε:.. θα προσεξατε ισως οτι δεν υπαρχει delay - εκανα το λαθος και παρηγγειλα απο musictoyz - τωρα περιμενω την εκβαση του paypal claim γιατι πεταλι δεν ειδα...
Έλα ρε Alter.. κοιτάω τόσες μέρες τα πετάλια σου και έχω πάθει! να σ πω.. που βρίσκω το Blackstone και τα lovepedals??Alter είπε:η τελευταια ενσαρκωση της πεταλιερας μου:
το κοκκινο πεταλι ειναι ενα ολοκαινουργιο lovepedal 8823 overdrive που με εχει ενθουσιασει. (ειναι πολυ χαμηλο od, κατι αναμεσα σε clean booster/treble booster και overdrive ακριβως ο ηχος που μου αρεσει)..
http://www.lovepedal.com/8823.htm
.. θα προσεξατε ισως οτι δεν υπαρχει delay - εκανα το λαθος και παρηγγειλα απο musictoyz - τωρα περιμενω την εκβαση του paypal claim γιατι πεταλι δεν ειδα...