The Noiz Playmates Young! (Project:Φωτοπέταλο)

Να ρωτήσω ρε παιδιά, με όλα αυτά τα πεταλάκια όταν θέλετε να αλλάξετε ήχο, από πχ κάτι καθαρό(με ένα σωρό εφέ) σε κάτι βρόμικο με άλλα εφέ, τι κάνετε? Σταματάτε το τραγούδι πάνω στο λάιβ και περιμένουν οι άλλοι να πατήσετε τα 25 κουμπιά? Ή αρχίζετε να χορεύετε πάνω στα πετάλια και με τα 2 πόδια?
Ρωτάω σοβαρά καθώς εγώ με ένα κουμπί και σε κάποιες αλλαγές ίσα που προλαβαίνω...
subfire έγραψες...... ;D ;D ;D ;D

πέστα..... ;)

Λίγος χωρός ποτέ δεν βλάπτει  ;D,εξάλλου το να αφήσεις κάποιο πετάλι κατα λάθος ανοιχτό μερικές φορές έχει πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα!!! ;) ;D ;D

makam είπε:
Να ρωτήσω ρε παιδιά, με όλα αυτά τα πεταλάκια όταν θέλετε να αλλάξετε ήχο, από πχ κάτι καθαρό(με ένα σωρό εφέ) σε κάτι βρόμικο με άλλα εφέ, τι κάνετε? Σταματάτε το τραγούδι πάνω στο λάιβ και περιμένουν οι άλλοι να πατήσετε τα 25 κουμπιά? Ή αρχίζετε να χορεύετε πάνω στα πετάλια και με τα 2 πόδια?
Ρωτάω σοβαρά καθώς εγώ με ένα κουμπί και σε κάποιες αλλαγές ίσα που προλαβαίνω...

πέστα..... ;)
Εγώ με ένα (1) πάτημα κλείνω δυο ανοιχτά και ανοίγω άλλα δυο, ή ενεργοποιώ/απενεργοποιώ ολόκληρα τμήματα της αλυσίδας κατά βούληση, ή τα μιξάρω στις εντάσεις που θέλω. Γιατί; Γιατί έτσι μου αρέσει... (no offence to anyone, ειλικρινά).

makam είπε:

πέστα..... ;)
Ο Ντράμερ όταν αλλάζει μπαγκέτα σταματάει το κομμάτι ?

Ο πληκτράς οταν πρέπει να "πηδήξει" δυο banks σταματάει το κομμάτι ?

Οχι βέβαια, αν εχεις ασχοληθεί με το set up σου παραπάνω απο 20 λεπτάκια. Μαθαίνεις να χρησιμοποιείς την ηχητική σου αλυσίδα γρήγορα και αποτελεσματικά... Αν βέβαια σε ενδιαφέρει σοβαρά αυτο που πάς να κάνεις.

bloody_sunday είπε:
Εμ... γκουχ γκουχ... μα όλο του το σετάπ είναι κατευθείαν από γνωστό (πολύ καλό) αθηναϊκό μαγαζί... μόνο η ταμπέλα "sponsored by..." λείπει!  ;D ;D :P
lol lol δικιο εχεις, το μαγαζι ειναι εμφανες αλλα μιας και δεν εχω χρονο να ανεβω κεντρο για να ρωτησω ο ιδιος τιμη ειπα να το ρωτησω καπως πιο διπλωματικα!  ;D

Αλλα μαλλον δεν την γλιτωνω τη βολτα μου φαινεται  :D ;D

Οποτε με το συμπαθειο αλλα οποιος ενδιαφερεται για καποια απο αυτα νομιζω υπαρχουν τροποι να βγαλει ακρη και εκτος του νοιζ ;)

bloody_sunday είπε:

πέστα..... ;)
Εγώ με ένα (1) πάτημα κλείνω δυο ανοιχτά και ανοίγω άλλα δυο, ή ενεργοποιώ/απενεργοποιώ ολόκληρα τμήματα της αλυσίδας κατά βούληση, ή τα μιξάρω στις εντάσεις που θέλω. Γιατί; Γιατί έτσι μου αρέσει... (no offence to anyone, ειλικρινά).
Εννοείται ότι ούτε εγώ θέλω να προσβάλω κανέναν με αυτό που είπα...Ισα ίσα που με ενδιαφέρει να μάθω πως γίνεται αυτό με τα τμήματα της αλυσίδας...

Ειναι πολυ απλο οπως συνηθιζεις και κανεις αυτοματα αλλαγη σε μαγνητες , παιξιμο με ποντεσιομετρα κτλ στην κιθαρα την ωρα του live χωρις να το σκεφτεσαι κλεινοντας τα ματια και απλως ακουγοντας,

ετσι συνηθιζεις και αυτες τις αλλαγες. Το ποδι παει μονο του ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bloody_sunday είπε:

πέστα..... ;)
η εχεις looper  η φορας 80 νουμερο παπουτσι η χορευεις κλακετες....just kidding!!!ωραια τα πεταλακια....αλλα πολυ μανουρα ρε παιδια...

Λίγες φωτογραφίες και από 'μένα

AMP

DSC01801f.jpg

DSC01820f.jpg

Πετάλια

DSC01806f.jpg

#2 (unplugged)

DSC01818f.jpg

DSC01798f.jpg

Subfire είπε:

Αν ξερεις να οδηγεις αυτοκινητο η μοτοσυκλετα κατσε και σκεψου ποσες μηχανικες κινησεις κανεις μεσα σε δευτερολεπτα ενω ταυτοχρονα εχεις αλλου απασχολημενα τα ματια σου και τ αυτια σου... ;)Ε!Καπως ετσι ειναι κι αυτο,συνηθεια και εξικοιωση :)

konu57 είπε:
Εμ... γκουχ γκουχ... μα όλο του το σετάπ είναι κατευθείαν από γνωστό (πολύ καλό) αθηναϊκό μαγαζί... μόνο η ταμπέλα "sponsored by..." λείπει!  ;D ;D :P
lol lol δικιο εχεις, το μαγαζι ειναι εμφανες αλλα μιας και δεν εχω χρονο να ανεβω κεντρο για να ρωτησω ο ιδιος τιμη ειπα να το ρωτησω καπως πιο διπλωματικα!  ;D

Αλλα μαλλον δεν την γλιτωνω τη βολτα μου φαινεται  :D ;D

Οποτε με το συμπαθειο αλλα οποιος ενδιαφερεται για καποια απο αυτα νομιζω υπαρχουν τροποι να βγαλει ακρη και εκτος του νοιζ ;)
Ναι,ναι πηγαινετε και...παρτε οτι θελετε :)εμενα μην μ ανακατευετε μονο και λετε μετα οτι σας κατεστρεψα οικονομικως ;D

Εδω και καποιο καιρο, κατεληξα πως δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να παιζεις "καρφι"...Προσφερει αμεσοτητα, εκμεταλλευομαι καλυτερα τις δυναμικες κλπ...

...

...

...

...

...

Ετσι παιζω καρφι στο G-System  ;D ;D ;D

(προσεξτε την ανανεωμενη παντοφλα εν οψη καλοκαιριου!)

DSC00309.jpg

DSC00313.jpg

ωραια η παντοφλα!

ωραιος και ο boogie βαλε πανω και το decal! ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
exarhos είπε:
ωραιος και ο boogie βαλε πανω και το decal!
Ηδη εχω εντονες τυψεις που βλεπω τον combo αδειο, αν βγαλω και το mesa boogie δεν θα αντεχω να τον αντικρυζω :'( :'( :'(

Μαλλον θα τσιμπησω κανενα decal απο το ebay ;)

Subfire είπε:

πέστα..... ;)
Εννοείται ότι ούτε εγώ θέλω να προσβάλω κανέναν με αυτό που είπα...Ισα ίσα που με ενδιαφέρει να μάθω πως γίνεται αυτό με τα τμήματα της αλυσίδας...
νομίζω γίνεται με Α/Β box, τουλάχιστον εγώ έτσι το κάνω, όπου έχεις ανοίξει από πρίν τα εφέ που βάζεις ταυτόχρονα και απλά κάνεις αλλαγές στα κανάλια μεταξύ καθαρού και των εφέ συνολικά

η τελευταια ενσαρκωση της πεταλιερας μου:

το κοκκινο πεταλι ειναι ενα ολοκαινουργιο lovepedal 8823 overdrive που με εχει ενθουσιασει. (ειναι πολυ χαμηλο od, κατι αναμεσα σε clean booster/treble booster και overdrive ακριβως ο ηχος που μου αρεσει)..

http://www.lovepedal.com/8823.htm

.. θα προσεξατε ισως οτι δεν υπαρχει delay - εκανα το λαθος και παρηγγειλα απο musictoyz - τωρα περιμενω την εκβαση του paypal claim γιατι πεταλι δεν ειδα...

τι προστυχα πεταλια ειναι αυτα ρε alter τι το καναμε εδω μεσα tgp?πετατα ολα και παρε 2 metal zone(σε σειρα) πολυ καλος και γλυκος low gain ηχος ! 8)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back