εμένα αυτό μου είχαν πάρει από το Μινιό

ν. Αυτό ήταν το πρώτο μου
Θυμάμαι αμυδρά στο ATARΙ κάποια. Και το πρώτο RACER στα ουφάδικα ήταν ένα κάθετο που θυμάμαι ότι έπαιξα πρώτη φορά της Namco και μετά το POLE POSITION της. Μου χει τελειώσει το πλουτώνιο να γυρίσω πίσω στο χρόνο για λίγες μέρες όπως έκανα παλιά. Να ξαναμπω στα ουφάδικα και παίξω pacman, shinobi και double dragon και tehkan world cup και bubble bobble, cabal... Τα παίζω στο ΜΑΜΕ αλλά θέλω την καμπίνα. Θα μου τη βαρέσει να πάω να πάρω μια από έναν που φτιάχνει και τα έχει όλα μεσα, έτοιμος είμαι αλλά μετά λέω αφού τα παίζω όλα ΄μια χαρά, θα την πάρω και θα μου πιάνει ΄χώρο, πάλι στο PC ή την τηλεόραση θα κάθομαι να παίζω.
Να γυρίσω πίσω να παίξω με τους φίλους μου Street Fighter, Kick Off στην Αmiga, Bomb Jack στον Amstrad. Να με κυνηγάνε που είμαι όλη μέρα στα ουφάδικα. Τελικά μετάνιωσα για ότι άλλο έκανα στη ζωή μου και αφιέρωσα χρόνι, μετάνιωσα για τις σπουδές μου, τη δουλειά μου. Έπρεπε να έπαιζα περισσότερο. Δεν πειράζει. Στο υπόλοιπο της ζωής μου θα φροντίσω να κερδίσω τον χαμένο χρόνο

που ξόδεψα σε άλλα πράγματα και μόνο θα παίζω games και αντε να γρατζουνάω και κανα πλήκτρο για αποθεραπεία. Θα παίξω 70 ώρες σερί καμια μέρα θα μου τη βαρέσει, να με βρούνε κόκκαλο πάνω στο πληκτρολόγιο.

Τον βαρέθηκα τον ψεύτικο τους τον κόσμο αυτόν τον γυάλινο που σήπεται και ζέχνει

. Η αλήθεια βρίσκεται στα βιντεογκέημς.

