greekdrums
Μόνιμος θαμώνας
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απαισιοδοξη ταινια..να φτανεις 40 ετων και να περιμενειςbeeros05 είπε:ηθικό δίδαγμα (πιστευω) να κάνεις δουλειά που να γουστάρεις
Ευχαριστω, greekdrums, που την ποσταρες.Μια οραια ταινια μικρου μικους...
+1December είπε:"Να κανεις δουλεια που να γουσταρεις" ..χμμμ
Αυτη ειναι μεγααααλη κουβεντα
να σε καλα φιλε ....Ευχαριστω, greekdrums, που την ποσταρες.
Μας έστειλες.greekdrums είπε:
δες την ταινια φιλε και στο τελος θα ξεχασεις και εσυ την ορθογραφια που ξερεις μολις αντικρισεις το βλεμμα του τυπου ! και για να σε προλαβω ναι το αντικρισεις γραφεται με ι και εγω στην αρχη με υ νομιζα οτι γραφοταν ;Dqesh είπε:Μας έστειλες.
Εκτος κι αν ειναι κι αυτο σαν το αυγο που τωρα πια γραφεται με β ή το τραινο που τωρα πια γραφεται με ε
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Ωραία ήταν! Μόνο που πιστεύω ότι ανήκει στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας....είναι δυνατόν να είναι στην ώρα της, και μάλιστα πριν από όλους....η τραγουδίστρια (η ο τραγουδιστής); ;D ;D ;D ;D ;D
Μη κρίνεις εξ'ιδίων φίλτατε, δεν είναι όλοι σα και σένα ;D ;D ;DLK είπε:Ωραία ήταν! Μόνο που πιστεύω ότι ανήκει στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας....είναι δυνατόν να είναι στην ώρα της, και μάλιστα πριν από όλους....η τραγουδίστρια (η ο τραγουδιστής); ;D ;D ;D ;D ;D
Βεβαιως Terry μου και ο Μεγαλος Louie Belson με 2 κασες επαιζε (οχι με pearl βεβαια ) Slingerland νομιζω .Terry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Συμπαθέστατη η ταινία, με ηθικό δίδαγμα «40αρης και μουσικός; Τραγωδία... ;D ;D ;D»
Αλλά ρε παιδάκι μου, τζαζίστας ντράμερ και να ζαχαρώνει την... δίκαση pearl; ;D
δεν την ζαχαρωνει...την αντικριζει σαν αντιπαλο δεος...σαν συμβολο της εποχης,που νιωθει οτι τον εχει αφησει πισω...νιωθει μεγαλος,κουρασμενος και ξεπερασμενος,εκτος εποχης...σαν να μην ανηκει εδω αλλα καπου αλλου...μεχρι το ηλικιωμενο ζευγαρι να ζητησει το crescent moon...Terry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά ρε παιδάκι μου, τζαζίστας ντράμερ και να ζαχαρώνει την... δίκαση pearl; ;D
Παντως οποιος προτιμουσε τα καγκουρο-Pearl απο ενα original set Radiokings θα ηθελε ψυχιατρο ετσι και αλλοιως... ;Dkapdrums είπε:δεν την ζαχαρωνει...την αντικριζει σαν αντιπαλο δεος...σαν συμβολο της εποχης,που νιωθει οτι τον εχει αφησει πισω...νιωθει μεγαλος,κουρασμενος και ξεπερασμενος,εκτος εποχης...σαν να μην ανηκει εδω αλλα καπου αλλου...μεχρι το ηλικιωμενο ζευγαρι να ζητησει το crescent moon...![]()
Δεν είμαι σίγουρος αν γουστάρω πιο πολύ το "σοκολατένιο μωρό" ή τη Sling "από την εποχή της κυβέρνησης Αϊζενχάουερ". Να κοιταχτώ; ;Dbeeros05 είπε:και το σοκολατένιο μωρο ακόμα πιο πολλά λεφτα...