Takis Politis
Noiz Addict
λοιπον με αφορμη την αφιξη της suhr εκανα ενα(τι αλλο;;;...)τεστ στο οποιο η μια κιθαρα που παιζω ειναι η suhr και η αλλη,μια..εκπληξη..χεχε
η ηχογραφηση εγινε στο ..studio της στρογγυλης κερκυρας με ενισχυτη την κεφαλη marshall jtm30 και το απιστευτο elctrovoice speaker.οι κιθαρες καρφι στον ενισχυτη.
στο καναλι που ηχογραφησα την κιθαρα εχω βαλει μονο λιγο reverb
απο μαγνητες παιζω μονο με τις δυο θεσεις του..λαιμου..
εχω ηχογραφησει με ενα mic senheizer e835s
ενταξει απο παιξιμο μην περιμενετε πολλα μερικοι-μερικοι...ε...γιδοφιλοσοφε;;;πλακα κανω εννοειται..
απλα απο περιεργεια για να δω και εγω τον ηχο πως θα ακουστουν σε μια ηχογραφηση οι 2 κιθαρες.
οποιος δεν βαριεται ας τα ακουσει και ας πει την γνωμη του ποια του αρεσε περισσοτερο στον ηχο.
καντε copy paste αυτο το link
ic-musicmedia.com/takis
και καντε δεξι κλικ στο download και save target as...κτλ...
στα κομματια test 1 και test 2
Υ.Γ.να σας πω την αληθεια εμενα και οι δυο μου ακουγονται πολυ καλα στα αυτια μου απο αποψη ηχου.απλα η μια εχει πιο ογκο και οι αλλοι πιο μεσεα-πριμα και vintage ηχο νομιζω...
Υ.Γ.πρεπει να αρχισω να μελεταω ΚΑΙ με μετρονομο μου φαινεται...
:? 8)
η ηχογραφηση εγινε στο ..studio της στρογγυλης κερκυρας με ενισχυτη την κεφαλη marshall jtm30 και το απιστευτο elctrovoice speaker.οι κιθαρες καρφι στον ενισχυτη.
στο καναλι που ηχογραφησα την κιθαρα εχω βαλει μονο λιγο reverb
απο μαγνητες παιζω μονο με τις δυο θεσεις του..λαιμου..
εχω ηχογραφησει με ενα mic senheizer e835s
ενταξει απο παιξιμο μην περιμενετε πολλα μερικοι-μερικοι...ε...γιδοφιλοσοφε;;;πλακα κανω εννοειται..
απλα απο περιεργεια για να δω και εγω τον ηχο πως θα ακουστουν σε μια ηχογραφηση οι 2 κιθαρες.
οποιος δεν βαριεται ας τα ακουσει και ας πει την γνωμη του ποια του αρεσε περισσοτερο στον ηχο.
καντε copy paste αυτο το link
ic-musicmedia.com/takis
και καντε δεξι κλικ στο download και save target as...κτλ...
στα κομματια test 1 και test 2
Υ.Γ.να σας πω την αληθεια εμενα και οι δυο μου ακουγονται πολυ καλα στα αυτια μου απο αποψη ηχου.απλα η μια εχει πιο ογκο και οι αλλοι πιο μεσεα-πριμα και vintage ηχο νομιζω...
Υ.Γ.πρεπει να αρχισω να μελεταω ΚΑΙ με μετρονομο μου φαινεται...
:? 8)