gvour
Noiz Addict
Αυτή η σκέψη έχει κλείσει πολλά σπίτια... και το δικό μου.gvour είπε:Μπος,για να μαζευτουν και να γινουν αλμπουμ θελουν πολλη δουλεια και ποιος να την κανει.Οχι τιποτε αλλο δηλ αλλα παρα την ασχετοσυνη μου,εχω και καποια στανταρντς στο μυαλο,παναθεμα με,που ισως δεν ειναι καν εφικτα απο του λογου μου τουλαχιστον.
Είδες όμως που τελείωσες αυτό; ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!Δεν έχει "να το κοιτάξουμε ξανά και να του βάλω άλλα ντραμς και...". Τελικά κάθε ηχογράφηση είναι η αποτύπωση μιας "στιγμής". Μιας φάσης. Πάμε στο επόμενο!Μαλλον ειναι κι αυτος ο λογος που ποτε δεν αποτελειωνω καποιο,αρχιζω κατι αλλο που κι αυτο μενει στη μεση και ξανα τα ιδια.
Ξερω,δεν ειμαι μονος.yameth είπε:Αυτή η σκέψη έχει κλείσει πολλά σπίτια... και το δικό μου.
.......με καινουριο χρωμα κραγιον και τις φρεσκοαγορασμενες cowgirl boots. ;D ;DΤο μικρόφωνο με φρέσκο πάνω του το κραγιόν από την τραγουδιάρα. Η Strato παλιά ξεβαμμένη, με εμφανή τα "ένσημα" και τα νυχτοκάμματα. Ο Γιώργαρος φορά το καπέλο λοξά . Ανεβαίνει στο πατάρι ...
Και να είναι όπως τα λες (που δεν είναι) υπάρχουν διαθέσιμοι γνώστες για ταλέντα σαν εσένα.gvour είπε:Το θεμα ομως Γιαννη με εσενα και καποιους αλλους ανθρωπους ειναι οτι αν και οταν το αποφασισεις,εχεις τις γνωσεις και τις δυνατοτητες να το κανεις.Δεν ισχυει το ιδιο προς τα εδω.Κατω να χτυπιεμαι,μερικα πραγματα θα μεινουν προχειρα και ημιτελη.
Δε βαριεσαι,δεν ειναι ολα για ολους.