Μετά από τους "απολαυστικούς" τους διαλόγους,moog-άθηκα και επείσθην πως είναι χειρότεροι από εμάς τους κιθαρίστες.Είναι για πολύ...ξύλο! (Ονδούρας)samy paraga είπε:Στη συζήτηση μπορούν να λάβουν μέρος και οργισμένοι κιμπορντίστες από προηγούμενη αντιπαράθεσή τους .
Απο τα 7 synths που υπαρχουν σπιτι μου, κανενα δεν εχει κσυλο. Ουτε ροκανιδι.samy paraga είπε:Στη συζήτηση μπορούν να λάβουν μέρος και οργισμένοι κιμπορντίστες από προηγούμενη αντιπαράθεσή τους.
Κάποια μονδέλα τους έχουν ακόμα ξσύλα.
Αδελφέ είπα να ατειευτούμε λιγουλάκι μέσα στις δυσκολίες των ημερών ,αν είναι να αρχίσετε στα σοβαρά να τσακώνεστε για ξσύλα άστο να πάω σε κανά στούντιο του ΑΝΤ1 ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Απο τα 7 synths που υπαρχουν σπιτι μου, κανενα δεν εχει κσυλο. Ουτε ροκανιδι.
Κσυλο εχουν κατι "κονσερβο-ρεπλικες synths" για καλλωπισμο, επειδη σκεφτηκαν οτι σαν σοβαρα synths δεν περνανε εν ετη 2012, αλλα καλλιστα μπορουν να περασουν (και πωληθουν) σαν επιπλα.
Τα κσυλα που παιζουν συνηθως ειναι Mahogany, Maple, Walnut, Cherrywood, Ash.
Αν αγορασεις ενα απ'αυτα, για παραδειγμα το "Walnut Select Series", στην τιμη (3400 €) συμπεριλαμβανεται και ολοκληρο το δεντρο (μη σου πω και το χωραφι...) ;D ;D
Α ρε κσυλο που θελουν μερικοι......... ;D
Που να δεις τι παθαινει το κουνελακι με το πολυ λιβανισμα......bloody_sunday είπε:(To πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και το κουνελάκι της Energiser)
Ε οχι δεν θα τσακωθουμε για κσυλα. 8)Αδελφέ είπα να ατειευτούμε λιγουλάκι μέσα στις δυσκολίες των ημερών ,αν είναι να αρχίσετε στα σοβαρά να τσακώνεστε για ξσύλα άστο να πάω σε κανά στούντιο του ΑΝΤ1 ;D ;D ;D
Φίλος είμαι της αρχαίας ελληνικής ''Ξσύλα'' γραφώταν στα αρχαία, μετά έφυγε το Ξ και μπήκε Κ ;D ;D ;Dmarathon είπε:ρε συ...ψευδός είσαι?? Κ-σύλα γράφεται!
Nα μη βάλουμε τις ζώνες ασφαλείας δηλαδή; ;Dbloody_sunday είπε:Γουότερφολ, έχω πιο σημαντικές ασχολίες από το να σε ταΐζω κάθε φορά που γουστάρεις να τρολάρεις. Για σήμερα... δίαιτα.
Και δεν σου φαινεται ρε μπαγασα....... ;D ;D ;Dbloody_sunday είπε:Γουότερφολ, έχω πιο σημαντικές ασχολίες....