Telecaster --> METALcaster!

ax1ss

Νέο μέλος
Μετα απο αρκετο καιρο ολοκληρωθηκαν οι εργασιες πανω στην τελε μου και εγινε επιτελους στο υφος που επιθυμουσα...

ΠΡΙΝ...

Picture11.png

μετα προσθεσα ενα περλε pickguard:

Picture2-3.png

ΜΕΤΑ..

και τελικα αποφασισα να της βαλω 2 EMG 85, ABM γεφυρα, τους μαγνητες κατω απο το pickguard (και τους 2), Strings through body, μπαταριοθηκη.

DSC01093.jpg

DSC01097.jpg

DSC01094.jpg

DSC01096.jpg

εχω και ενα μαυρο περλε pickguard που το εβαλα λιγο απο πανω απλα για να παρετε μια ιδεα  :) , αλλα προς το παρον προτιμαω το ασπρο

DSC01101.jpg

το αποτελεσμα --φοβερο κατ'εμε.. και η κιθαρα μαζι με ολες τις μετατροπες, τα extra και τα εργατικα βγηκε κοντα στα 440 ευρα αλλα δεν τα λυπαμαι καθολου ;D

Mπράβο ax1ss!

Μόνο που βάλε στον τίτλο προειδοποίηση για τον Superfunk, μην μπει και το δει ξαφνικά και πάθει τίποτα ο άνθρωπος  :D

Άμα έχεις βάλε και καμιά φωτό από χωρίς το pickguard να δούμε πως την έσκαψες  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πολύ όμορφα, μπράβο μαν,

θα συμφωνήσω με τον Jase, έχε υπόψιν σου ότι με το τόπικ που άνοιξες, έχεις μοιράσει εγκεφαλικά :D

Thanx Guys..ελα μωρε..μπορει και SF να εχει καμια τετοια τελε με 2 S.Duncan blackouts... ;D ;D ;D και να μας το κρυβει

ωραιος ρε φιλε , τελικα δεν ειμαι ο μονος ψυχακιας εδω που εβαλα στην rockinger blue tele μου Hot Rails SM να παιζω λιγο πιο βαρια πραγματα..βλεπω εσυ ξεπερασες του παντες! :D

Αξιος Αξιος ΠΑΝΤΑ τετοια και καλύτερα......πολύ όμορφη Tele και νιτρογκαζομένη EMG.....Μπραβο ρε μπιεεν

τωρα μενει να βαλω ενα serial οπως μου προτεινε ο lsega για να τους εχω σε σειρα και να τρέμει η γη!!  ;D

Πολύ ωραία έγινε ρε συ! Μπράβο! Άντε μεγειά (μια και είναι άλλη κιθάρα πλέον!). Ηχητικά πως σου φάνηκε?

ωραιος.  ;)

σε ποιο μαστορα εγινε η δουλεια αν επιτρεπετε;

ηχητικα η κιθαρα απεκτησε πολυ γκαζι ... και περισσοτερο ογκο, τωρα βαρας τις χορδες και το νιωθεις το οργανο να συσπαται!   αυτο που με ξετρελανε, ειναι η γεφυρα...πολυ σταθερη και πολυ smooth στο feeling. δεν ξεκουρδιζεται με τιποτα lol!  ειχα σκεφτει να αλλαξω κλειδια και nut αλλα το αποτελεσμα ειναι τοσο καλο..που λεω ασε μωρε.

σε ποιο μαστορα εγινε η δουλεια αν επιτρεπετε;
dr fret-G.Papazoglou.

καλοπαιξιμη η κιθαρα φιλε! ;D

εγινε μουρατη!

ο dr fret εγραψε για ακομα μια φορα!

Πολύ ωραία προσπάθεια, αλλά έχω μια απορία...

Αφού στην ουσία δεν ήθελες tele (δεδομένου ότι τη μεταμόρφωσες τοσο δραματικά...) αλλά κάτι άλλο...γιατί πήρες tele?  ::)  ???

Ας έπαιρνες πχ εξαρχής μια ...Schecter, ή μια φτηνή Ibanez....::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Pulse είπε:
ρε συ! ΕΜG σε τέλε???? Ιεροσυλία!!!! ;D
Αφού δεν έβαλε και floyd rose όλα καλά είναι.

Ασ ελπίσουμε ότι θα βρεθεί χάπι ή ορός να γειάνει τον Superfunk ετσι και το δεί  ;D :P

Πιστεύω είχε να κάνει με την εμφάνιση. Μπορεί δηλαδή κάποιος να γουστάρει το σχήμα της tele, τα σχέδια κλπ. αλλά όχι αυτόν τον ήχο. Γούστα είναι αυτά...  :)

Ή μπορεί να ήθελε απλά να βεβηλώσει την ιερή κιθάρα του forum μας. Κι εγώ θα το έκανα αν είχα σχέση με metal. ;D ;D ;D

ax1ss είπε:
τωρα μενει να βαλω ενα serial οπως μου προτεινε ο lsega για να τους εχω σε σειρα και να τρέμει η γη!!  ;D
Τύφλα να έχουν κάτι ξενερωτες με TeleBajakia  που για να ακουστουν θα πρέπει να σταματήσει να παίζει ολόκληρη  η ορχηστρα πρώτα..... ;D ;D ;D ;D ;D.....πλάκα κάνω

Πάντος εγώ ως project το βρίσκω ΤΡΕΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.......και ας λέει ο Ηλίας για άλλη κιθάρα.......(Θυμάστε τους Σκαραβέους με PORCHE κινητήρα να ένα ίδιο πράγμα.....ο ανθρωπος παντρέυει το retro με το metalγκαζο thats it ......Keep walking my man)

Και Serial Number:0 :P 8) ;D :) 1 (αλλα Gilmour)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back