Η Betty Boop όμως, δεν έχει καμμία σχέση με τα Β52marmelaki είπε:Εμενα θα μου αρεσε πολυ και η Betty Boop σαν pin-up girl![]()
Η Betty Boop όμως, δεν έχει καμμία σχέση με τα Β52marmelaki είπε:Εμενα θα μου αρεσε πολυ και η Betty Boop σαν pin-up girl![]()
Kαι επειδή θα βαφτεί όλη με ειδική μπογιά αλουμίνιο (και καλά Trussart)...δεν θα κάνει και βζζζζζζζζ.... ;Dargytar είπε:Και ειδικά το αλουμίνιο στο καπάκι θα προσθέσει ...πρίμα πιο στρογγυλά!! (Καλό για Λάρρυ Κάρλτον???)![]()
![]()
![]()
Κοβω το κεφαλι μου πως την εχω δει ζωγραφισμενη σε αεροπλανο του WWII αλλα δεν θυμαμαι μοντελλο.marathon είπε:Η Betty Boop όμως, δεν έχει καμμία σχέση με τα Β52To συγκεκριμένο pinup ήταν σε βομβαρδιστικό
Kαι εδώ....elavd είπε:1) πού μπορούμε να βρούμε φθηνά αυτοκόλλητα με pinup girls?
Σσκέφτομαι να κολλήσω ένα στη μια Τele μου...:
δεν ειναι αυτοκολητα, χαλκομανιες ειναι...στειλε μου..ΠΑΛΙ τη δ/νση σου να σου στειλω ενα που μου εχει ξεμεινει και δεν προκειται να το χρησιμοποιησω.... ;D1) πού μπορούμε να βρούμε φθηνά αυτοκόλλητα με pinup girls?
οντως σε τοσο σκουρα επιφανεια δεν θα διακρινονται πολυ,εχω βαλει σε μια sunburst & φαινεται μεν,αχνα δε.... ;DΔΕΝ πρέπει τα decals να είναι waterslide.
Χμ....Λέτε ε; :-\Superfunk είπε:οντως σε τοσο σκουρα επιφανεια δεν θα διακρινονται πολυ,εχω βαλει σε μια sunburst & φαινεται μεν,αχνα δε.... ;D
Σίγουρα...η Betty του Μαρμελακίου, δεν είναι waterslide αλλά κανονικό αυτοκόλλητο (τυπωμένο μεταξοτυπικά), φαίνεται από τα περιθώριαelavd είπε:Χμ....Λέτε ε; :-\
Ψαξε στο Google Images για Reef Contest, ολο και κατι καλο θα βρειςbihlas87 είπε:Tο avatar του μαρμελακίου μπορούμε να το βρούμε ολόσωμο και να το τυπώσουμε
σε decal?![]()
Φιλαρακο αυτη την κιθαρα ποτε την πηρες απο το Ντουκα??qesh είπε:Just came in
NS "General Lee Custom Tele"
Τι να σου πω ρε φιλε, απαιξα κανα μισαωρο με αυτη..μια στραβοκαστερ πηγα να δοκιμασω και να παρω και ενα μπασσο που του ειχα δωσει για αλλαγη διακοπτων, αλλα μερικες που ετοιμαζε τις ειχε ακομη στο φουρνο ;D... και ξετρελαθηκα.qesh είπε:Ναι αυτη ηταν,Μου την εστειλε ο Σταυρος στις 23 και την πηρα στις 24![]()
- Σταυροοοοο, μια πλατη στο τεσσερα παρακαλω.Τετοια πλατη θελω στη γκομενα να τριβομαι στην ιππασια.ΓΙΙΙΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!