Γούστα είναι αυτά, έτσι την ήθελε. Αν ήταν για μένα θα της είχα βάλει και ένα neck σίγουρα, αλλά όχι std tele neck pickupharilatron είπε:(Αλλά χωρίς neck βρε παιδάκι μου....)
Με πατάς εκεί που πονάω ;D Η μπαταρία της κάμεράς μου τα έχει φτύσει και περιμένω καινούρια σύντομα. Με το που έρθει να είσαι 100% σίγουρος ότι θα φτιάξω ότι καλύτερο μπορώ.nasokosm είπε:Κλιπάκι ήχου δεν παίζει?
Βεβαίως και θα μπορούσε να έχει. Το θέμα είναι ότι επειδή φτιάχτηκε για άλλον, σε κάθε μου βήμα έπρεπε να τον ρωτάω τι ακριβώς θέλει και πως. Έτσι κατέληξε με τις ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες.Θα μπορούσε να είχε πιο στρογγυλεμένες άκρες το σώμα..
Thanks Χρήστο, να'σαι καλά!messalion είπε:μμμμμμχχχμμμμ αυτα ειναι![]()
κουκλακι και οπως ειπε και ο Κυριακος "λιτη"
Μπραβο ρε Μπίλαρε πολυ καλη κατασκευη
Όταν δουλεύω gunstock-oil δε βάζω ποτέ βερνίκι. Ειδικά αν έχει πιάσει καλά το sealer το λάδι γίνεται καθρέπτης! (και με απαλό....πολύωρο...τρίψιμο βεβαίως-βεβαίωςalderbody είπε:Πολυ ωραια, ευγε!
η γυαλαδα (που φαινεται στις φωτο) πως εγινε?
Μετα το λαδι εριξες και κανα βερνικι?
Fuckin' ταχυδρομεία και αργίες, έχουν πάει πίσω πολλά πράγματα (απ'τις 29 Δεκέμβρη έχει γίνει αποστολή και ακόμα δεν έχει έρθει ειδοποιητήριο >Και ναι, θελουμε κλιψ. ;D βαλε μπαταρια στην καμερα.![]()
γι' αυτο παραξενευτηκα. Βερνικι πανω σε λαδι δεν θα περιμενα να "κατσει".WilliamSats είπε:Όταν δουλεύω gunstock-oil δε βάζω ποτέ βερνίκι. Ειδικά αν έχει πιάσει καλά το sealer το λάδι γίνεται καθρέπτης! (και με απαλό....πολύωρο...τρίψιμο βεβαίως-βεβαίως)
Πριν από χρόνια το είχα δοκιμάσει σε ένα κομμάτι ξύλο, πρώτα λάδι και μετά βερνίκι 2 συστατικών. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει το ξύλο σα να είχε κολλήσει ιλαρά ;D ;D ;Dalderbody είπε:γι' αυτο παραξενευτηκα. Βερνικι πανω σε λαδι δεν θα περιμενα να "κατσει".
Το μυστικό είναι στο sealingΠαντως, εξαιρετικη γυαλαδα για oil finish_και οχι μονο!...
εκει εχω καταληξει και εγω, αν εχεις τελεια προετοιμασμενη επιφανεια το βερνικι σου θα κατσει ομορφα.Το μυστικό είναι στο sealing