Περισότερο δε με τρελαίνομαι με τους *α@άκες που αφήνουν μικρά δέματα και φακέλους έξω από την πόρτα και βάζουν αυτοί υπογραφή στο χαρτί' date=' ενώ έχουν την υποχρέωση ακόμα και για μια καρφίτσα να στο παραδώσουν στο χέρι!![/quote']
+1000! Τι καθίκια ρε γαμώτο!! Δηλαδή πληρώνει ο άλλος (εγώ) συστημένο, και πάνε οι ΓΕΛΟΙΟΙ και τολμάνε να πλαστογραφήσουν την υπογραφή του παραλήπτη!!!!! Μιλάμε για μένα αυτοί οι καραγκιόζηδες θα έπρεπε να απολύονται ΑΜΕΣΑ και να τελειώνουμε με τέτοιες μαλακίες!!!!!!!!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν, πώς την έχουν δει!!?!!?? Δηλαδή εγώ τι είμαι που πληρώνω extra για την ασφάλεια του δέματός μου!?!?!? Ηλίθιος; Βλάκας; Χαζός; Βόιδι; Εύπιστος;; Να μας πουν για να ξέρουμε δηλαδή!!
To ποιο γελοίο είναι όταν έρχονται και έχουν είδη υπογράψει το δέμα μόνοι τους και βιάζονται σαν να τους έχεις βάλει οινόπνευμα στον @ώλο και όταν τους ρίχνεις τα μπινελίκια σου λένε να μωρέ αδερφέ έχω σταματήσει εδώ κάτω παράνομα κτλ κτλ κτλ!
Ο άλλος πάλι μια φορά από τη Γενική Ταχυδρομική έρχεται με το δέμα και το πετάει μια στο πάτωμα και τα πέρνω και του λέω καλά ρε τι συμπεριφορά είναι αυτή και μου λέει "για τα 600¤ που πέρνω το μήνα μια χαρά σου συμπεριφέρομαι!!" 8O 8O 8O