Χωρίς πλάκα μπήκα σε ένα παρόμοιο πριν κάτι χρόνια και δεν έβγαινα... στο τέλος με γερανό με βγάλαν!
Ρε θα πάρω σε λέω.
Τζάμπα είναι, όσο μισό Bloody Mary στη Μύκονο στο Paradise
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χωρίς πλάκα μπήκα σε ένα παρόμοιο πριν κάτι χρόνια και δεν έβγαινα... στο τέλος με γερανό με βγάλαν!
Μην σου πω το 1/10 μιας αστακομακαρονάδας...Ρε θα πάρω σε λέω.
Τζάμπα είναι, όσο μισό Bloody Mary στη Μύκονο.
Μην σου πω το 1/10 μιας αστακομακαρονάδας...
η οποία χαλάρωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα sessions ;-) Ωραιος χώρος !θα χρησιμοποιείται για χαλάρωση μετά τα sessions
Λοιπόν, άμα άμεσα εγκατασταθεί η πολυθρύλητη φουσκωτή πισίνα, κλείνω για όλο τον μήνα Ιούλιο τα LK studios, για να κάνω δίσκο υπερπαραγωγή...Ένα μικρό update, ο εξωτερικός χώρος του studio video/ φωτογραφίας (3ος όροφος), οπού πλέον θα χρησιμοποιείται για χαλάρωση μετά τα sessions και φυσικά για μαύρισμα , διότι δεν με βλέπω να πάω πουθενά για μπάνια ?
Προβολή συνημμένου 31891
Τι Black Rock ....ποια Σαντορίνη...ποιος Μποναμάσσα....Λοιπόν, άμα άμεσα εγκατασταθεί η πολυθρύλητη φουσκωτή πισίνα, κλείνω για όλο τον μήνα Ιούλιο τα LK studios, για να κάνω δίσκο υπερπαραγωγή...
ΥΓ: Για να ισχύσει το deal, θα πρέπει να τοποθετηθεί και ένα χαμηλό τραπεζάκι ανάμεσα στις ξαπλώστρες... Που θα ακουμπάμε φραπέδες, μπύρες, τσίπουρα κλπ κ. συνήγορε; Να τρέχουμε, γέροι άνθρωποι στο γωνιακό τραπέζι;
ΥΓ1: Εμμμ και ένας πλαστικός χλοοτάπητας δεν θα ήταν κακή ιδέα... ?
Τι Black Rock ....ποια Σαντορίνη...ποιος Μποναμάσσα....
Υ.Γ. Το τραπεζάκι είναι στα σχέδια....δεν βρήκα ακόμα αυτό μου εκφράζει....μέχρι το ΣΚ θα βρω ?
Εν τω μεταξύ επειδή εγώ είμαι αυτός που πόσταρα την φωτό με το φουσκωτό τζακούζι, πλέον βλέπω παντού, μα παντού σε ότι σάιτ και να μπω..., διαφημίσεις για πισίνες, καλύμματα πισινών, φουσκωτές παιδικές πισινούλες, μέχρι και σωσίβια..... Έλεος!!Λοιπόν, άμα άμεσα εγκατασταθεί η πολυθρύλητη φουσκωτή πισίνα,
Google... πριν από εσάς, για εσάς ?Εν τω μεταξύ επειδή εγώ είμαι αυτός που πόσταρα την φωτό με το φουσκωτό τζακούζι, πλέον βλέπω παντού, μα παντού σε ότι σάιτ και να μπω..., διαφημίσεις για πισίνες, καλύμματα πισινών, φουσκωτές παιδικές πισινούλες, μέχρι και σωσίβια..... Έλεος!!
Ύποπτο......Εμένα μου βγάζει "στρατιωτικά-αστυνομικά είδη".
Αν είναι δυνατόν!!!!
Γενικά θέλω να κρατήσω τον χώρο (και κράτησα και όλους τους άλλους χώρους - χωρίς χαλιά-κουρτίνες κ.λ.π). raw .Προσωπικά, θα έκλεινα με πέργκολα ένα (μικρό) μέρος (8-12 τμ), θα το γέμιζα γύρω γύρω πρασινάδα (και αναρριχητικά φυτά στην πέργκολα), θα έβαζα μέσα καναπέ πολυθρόνες και τραπέζι, θα έβαζα μικρά φώτα τριγύρω, και δεν θα ξεκολλούσα από εκεί κάθε βράδυ με τις μπύρες μου, τα ποτάκια μου και την μουσική μου.
Ελπίζω να κάνεις πλάκα.....ψησταριές ?, μόνο κακό θα έκαναν στον ψυχισμό μου αυτή τη στιγμή ?
Αν σου πω τι τρωω από τον Απρίλιο που ξαναμπηκα σε προγραμμα θα βαλεις τα κλάματα.Ελπίζω να κάνεις πλάκα.....
Ο ψυχισμός "περνάει" και απ'το στομάχι! Μην σου πω για μυρωδιές, οφθαλμόλουτρο (τα κρέατα ή τα ψάρια πάνω στην σχάρα...) και τσιπουράκια ή ρετσίνες ή μπύρες να συνοδεύουν όλα αυτά. Καταστάσεις αξεπέραστες!!
Σε λυπάμαι......??Αν σου πω τι τρωω από τον Απρίλιο που ξαναμπηκα σε προγραμμα θα βαλεις τα κλάματα.
Για το τί πίνω δε ...άστο
...Ναι είμαι γνωστός υποχόνδριος ?.καθως και η γενικοτερη ταξη που επικρατει .
Έ τότε να κάμνει καμιά θυσία εκεί μέσα... κάνα κατσικάκι, κάνα αρνάκι.. Εννοείτε ότι θα φοράει λευκό μανδύα και σανδάλια!Τα στουδια στηνονται με αιμα
Τα στουδια στηνονται με αιμα