Τα δικά μας Top5+1 hits της δεκαετίας μέχρι τώρα

Κουφη Λεοπαρδαλη

Dreaming of Ibanez Pia
Noiz Addict
Ποιά hits τραγούδια έχετε ξεχωρίσει μέχρι τώρα απ'την τρέχουσα δεκαετία?

Μοιραστείτε 5 συν 1 όχι τόσο γνωστό αλλά που σας αρέσει πολύ. Ευκαιρία να ακούσουμε φρέσκα πράγματα.

Θυμάμαι πώς το άκουσα ραδιόφωνο ενώ οδηγούσα την νύχτα. Σίγουρα καλό σημάδι.

Good good vibes.

Το άκουσα ραδιόφωνο, και με έκανε να μην βαρεθώ όσο περίμενα στο αμάξι ζεστή ημέρα του καλοκαιριού. Ελαφρύ, σύντομο και ωραίο.

Ξανά ο Lenny, με αυτό το bombastic funk. Βίντεο ξεκάθαρα για τις γυναίκες, αλλά το πρωτάκουσα σε περιφερειακό στο ραδιόφωνο και με τράβηξε απ'τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Συνήθως σπάνια να μου αρέσει κάποιο remix στον ίδιο βαθμό με το ορίτζιναλ. Εδώ έγινε επιτυχημένα.

Συν 1. Το άκουσα σε videogame και ήταν η μύγα μες στο γάλα του soundtrack, με την καλή έννοια.

Έβαλα live εκτέλεση γιατί απλά σπέρνει...

Γενικότερα αν μιλάμε για hits, όπως γράφει ο τίτλος, ο Chrisτάρας είναι εκεί που πάει με τη μία το μυαλό μου.

Josh Dion μουσικάρα, Paris Monster σοβαρή πρόταση.

Έπος το τετραπλό άλμπουμ "I Am The Moon"... κι αυτή ίσως η αγαπημένη μου στιγμή από όλες.

Όλο το άλμπουμ "In Stereo" υπέροχο... θα μπορούσα να επιλέξω οποιοδήποτε από τα κομμάτια σαν μικρό δείγμα.

Κάτι μου κάνει το συγκεκριμένο από αρμονία και mood... γενικώς θεωρώ τη συγκεκριμένη δουλειά επιστροφή στα καλά του.

Έτυχε και ακούω πρώτη φορά αυτές τις μέρες τα τρία άλμπουμ "Mile End" (vol. I, II & III αντίστοιχα) του Ariel Posen, και πρέπει να πω πως έγινα μεγάλος φαν του παιξίματός του και της ηχητικής του ταυτότητας πάνω στο όργανο, ιδιαίτερα σε αυτό το context των solo performances.

Αν δεν τα έχετε ανακαλύψει τα προτείνω ανεπιφύλακτα, και για να μείνω και εντός θέματος, βγάζω τον ένα Stapleton από το παραπάνω post και βάζω το πρώτο άλμπουμ "Mile End".

Trending...

Νέα θέματα

Back