Πρέπει να έφτιαχναν ΚΑΙ στην κιναThe Genius Loci είπε:Πάντως από την τελευταία φωτό, φαίνεται ότι είναι Κινέζικη (αυτή τουλάχιστον).
Και οι Eastwood είναι καναδέζικες αλλά φτιάχνονται στη Κορέα και στη Κίνα.Tsevos είπε:Πρέπει να έφτιαχναν ΚΑΙ στην κινα
Γεια σου marathon παντογνώστη ;Dmarathon είπε:Και οι Eastwood είναι καναδέζικες αλλά φτιάχνονται στη Κορέα και στη Κίνα.
Όπως το φαντάζεσαι, έχω Eastwood (made in China), kαι τι Eastwood μάλιστα!!! ;D ;D ;DTsevos είπε:Γεια σου marathon παντογνώστη ;D
πανέμορφη 8)marathon είπε:Όπως το φαντάζεσαι, έχω Eastwood (made in China), kαι τι Eastwood μάλιστα!!! ;D ;D ;D
![]()
Kαι ήταν "πλαστική"?odis13 είπε:Εχω παιξει με μια switch πριν απο πολλα χρονια, στη Θεσσαλονικη. Τις εφερνε τοτε ο Λιολιος.
...να ναι καλά το Internet και ο Ιμπέης που μας γλύτωσαν από αυτά!η συγκεκριμενη κοστιζε γυρω στα 600-700 ευρω.
Eεεεεερμ...δε θυμαμαι ;Dmarathon είπε:Kαι ήταν "πλαστική"?
Η συγκεκριμενη φορουσε και τον μαγνητη της roland, οποτε η τιμη δεν ηταν και τοσο τσουχτερη.Kαι ήταν "πλαστική"?
...να ναι καλά το Internet και ο Ιμπέης που μας γλύτωσαν από αυτά!
Το GK-kit για εσωτερική τοποθέτηση όπως πωλείται τώρα έχει 110€, οπότε όντως δεν είναι κακή η τιμή.odis13 είπε:Η συγκεκριμενη φορουσε και τον μαγνητη της roland, οποτε η τιμη δεν ηταν και τοσο τσουχτερη.
Οι πιο ακριβές, από ότι βλέπουμε στις λίστες, έχουν 500$...άλλο 500$ και αλλο 700€...The Genius Loci είπε:Το GK-kit για εσωτερική τοποθέτηση όπως πωλείται τώρα έχει 110€, οπότε όντως δεν είναι κακή η τιμή.