Sustainer και killswitch στην PRS μου;

Ποια prs έχω; Μια μπλε custom22 20th anniversary  :) :) :) (<--- PROUD 8) 8))

Seriously though, μπορώ να της βάλω ένα ghost χωρίς να τη διαλύσω ή είναι μη-αναστρέψιμη η μετατροπή;

Και επανέρχομαι, γιατί εμπιστεύομαι τις γνώμες σας: ένα killswitch να της βάλω ή είναι υπερβολική μετατροπή για την μοναδική μου κιθάρα;

πάντως η Fernades έχει κανα 2 μοντέλα στο 500αρικο με Sustainer πάνω. αν θυμάμαι καλά το ένα σε ψιλο prs στυλ κιόλας.Ρίξε καμιά ματιά στον Διαμαντόπουλο που τις φέρνει! ;)

menelaos είπε:
ένα killswitch να της βάλω ή είναι υπερβολική μετατροπή για την μοναδική μου κιθάρα;
Εγώ θα τη λυπόμουνα...

Δες αυτό...

Καγκουριά μεν, ανώδυνο δε....

ωραίοςςς!!!

χρήσιμο το λίνκ για την κατασκευή KillSwitch και όχι μόνο για κιθαρίστες! ;)

{μήπως πρέπει με κάποιο τρόπο να φαίνεται στον τίτλο του θέματος για να ανιχνεύεται απο μελοντικά σεαρτσζ?}

Για το sustainer θέλει ΤΡΕΛΟ σκάψιμο, και όπως είπαν οι προλαλήσαντες και θα συμφωνήσω απόλυτα, πάρε μια PRS SE και άλλαξέ τις τα φώτα. Εγώ προσωπικά τη συγκεκριμένη κιθάρα δεν θα την πείραζα καθόλου...

Ρε παιδιά..... ντροπή....... μια που μου λέτε να μη βάλω killswitch και μια που μου πετάτε στα μούτρα τον morello να ζωγραφίζει...... ΤΙ ΝΑ ΚΝΩ ΠΙΑ ΚΙ ΕΓΩ?!?!?!?!? >:( >:( >:( >:( ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ναι αλλά είδες σε τι κιθάρα το έχει ο Morello το killswitch...

Σε Fender-ιά...Όχι σε ..."έπιπλο" ;)

Ήταν και ένας Pete Townshend (και πολλοί άλλοι) που τα έκανε αυτά τα κόλπα κάτι χρόνια πριν αλλά δεν είχε "killswitch" :o :o :o ::)...

Ένα Pickup selector είχε στην μαμά Les Paul του...

Α ρε το μάρκετινγκ τι κάνει...

mscmkr αν δεις, ο bloody_sunday του το πρότεινε πιο πριν αυτό του Μενέλαου.

Όμως η κιθάρα του έχει 1 Master volume οπότε είναι ανέφικτο...

Το είδα. Το σχόλιο δεν ήταν για το Killswitch. Για τη θεοποίηση ορισμένων απλών (παλιών και γνωστών στους γηραιότερους παροικούντες) πραγμάτων ήταν...

Μα δεν είπα εγώ ότι ο Morello το ανακάλυψε ;D Είπα ότι μου αρέσει αυτό που κάνει στο video σαν αποτέλεσμα :) Και επίσης όντως η κιθάρα μου έχει ένα volume, οπότε τι να κάνω; ;D

Ή αγοράζεις άλλη κιθάρα, όχι ιδιαίτερα ακριβή, και αρχίζεις να την κάνεις Φρανκεστάιν,

ή χρησιμοποιείς κάποιο πετάλι on/off (πχ ένα tuner που κάνει mute στον ήχο όταν ενεργοποιείται),

ή αν θες πιο γρήγορες ταχύτητες, βάζεις μεγάλες εντάσεις ακριβώς τη στιγμή που θες, πχ. με ένα πετάλι boost, και έχοντας μηδενίσει το vol το πας από το μηδέν στο 2-3.

Επίσης, σε κιθάρα μου με δυο χαπάκερς και 2 vol - 2 tone, είχα μηδενίσει χτες το ένα vol και σκεφτόμουν ότι δεν χρειάζομαι καν sustainer, μιας και βολευόμουν άνετα με hammer ons κλάσματα δευτερολέπτου πριν μετακινήσω τον επιλογέα των μαγνητών. Το sustainer είναι ιδανικό για αυτούς που βαριούνται. Κι ένα ebow θα κάνει επίσης ωραία δουλειά.

kwstas79 είπε:
Το sustainer είναι ιδανικό για αυτούς που βαριούνται.
Λάθος.
Mε την προοπτική ότι το sustainer είναι το μόνο που θα μας επιτρέψει να βαρέσουμε μια νότα, να φάμε βραδινό, να πέσουμε για ύπνο, να πάμε στη δουλειά το πρωί, να γυρίσουμε σπίτι το βραδάκι, να συνεχιστεί αυτό για καμιά βδομάδα, Παρασκευή βράδυ να βρίσουμε το Μενέλαο επειδή μας έχει ξαναστήσει και να γυρίσουμε στο σπίτι και να ακούσουμε την ίδια νότα... ναι, κάνει πράγματα που δεν κάνουν τα άλλα.  :P  :-*

Κόψτε τις μοναστηριακές, δεν φτάνουν για όλους!  >:( ;D :D ??? 8) :-[ :-[ 8) :-X :-*

αυτα που μπορεις να κανεις με ενα sustainer δεν μπορεις να τα κανεις ευκολα με το φυσικο sustain και feedback

δειτε το βιντεακι με την neal schon signature les paul  ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VP0o2T_dNFU

Trending...

Νέα θέματα

Back