Εκτός...freerock1974 είπε:Αν ειναι εντος σχεδιου,
Μα καλά...που ζείς? Δεν διαβάζεις Superfunk? Πέσανε οι τιμές...κανείς δεν αγοράζει :'( :'(δεν τα πουλας να παρεις πολυκατοικια?
Εκτός...freerock1974 είπε:Αν ειναι εντος σχεδιου,
Μα καλά...που ζείς? Δεν διαβάζεις Superfunk? Πέσανε οι τιμές...κανείς δεν αγοράζει :'( :'(δεν τα πουλας να παρεις πολυκατοικια?
Ποιό είναι? Το "power" ή αυτό που γράφει (one night)"stand by"? ;Dfreerock1974 είπε:''Πατα το Κομβιον κινδυνου κοριτσι μου''.
Είμαι και Scott-αδιστήςΔεν πιανεσαι διοτι εισαι Scoταδιστης
;D ;D ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Δεν διαβάζεις Superfunk?
;D ;D ;D ;D ;DΠοιό είναι? Το "power" ή αυτό που γράφει (one night)"stand by"? ;D
Σ ευχαριστω πολυ Νικολα.Nikolas είπε:Ωραίο το κομμάτι, πραγματικά για καλοκαίρι ρε συ! Εξαίρετο! (και δεν ακούω τέτοια πράγματα) για να μην πω ότι τα ονόματα που αναφέρετε είναι σε άγνωστη γλώσσα για μένα...
Ετουτονά που σχεδιάζει τέτοια;Nestoras είπε:Αρακάδες. ;D
Θου Κύριε ;D ;D ;D ;Dgvour ένας καινούργιος Marathon ανατέλλει. (Στην ασανσερομουσική).![]()
Περσινα ξινα σταφυλια.Παρε καλυτερα ενα κλιματιστικο. ;D :-*fusiongtr είπε:Λοιπόν εγώ το ακούω πάλι τώρα, μετά από ένα και βάλε χρόνο, και ακόμα δροσίζομαι!![]()
Thank you Terry για τα καλα λογια!ΥΓ: Μόνο που το φινάλε ήταν λίγο απότομο βρε πουλάκι μου![]()
Εσεις να τα βλεπετε βρε που μου χετε βγαλει το κακο ονομα του μπλουζιστα.Ενας καινούργιος Marathon ανατέλλει.
Χμμμ... εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ο... μοντελοξάδερφος είναι η αιτία (που σε έσυρε στον... βούρκο των μπλουζ ;D ;D ;D), αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ;Dgvour είπε:Αυτος ο Παπαδοπουλας φταιει!
Ντροπη!
Εχεις ενα δικιο σ αυτο αλλα ο JJ μου χε ταξει τις μοντελες-ακομα να τις δω-Terry RoscoeBeck5 είπε:Χμμμ... εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ο... μοντελοξάδερφος είναι η αιτία (που σε έσυρε στον... βούρκο των μπλουζ ;D ;D ;D), αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ;D
Που να προλάβεις να τις δεις... Sir Apos παρόντος πάσα αρχή παυσάτωgvour είπε:Εχεις ενα δικιο σ αυτο αλλα ο JJ μου χε ταξει τις μοντελες-ακομα να τις δω-
και δεν ειχα αλλη επιλογη. ;D
Ναι ναι ..... τραβάτε με κι ας κλαίω ο Γιώργος τι να σου πω ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Χμμμ... εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ο... μοντελοξάδερφος είναι η αιτία (που σε έσυρε στον... βούρκο των μπλουζ ;D ;D ;D), αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ;D
gvour είπε:Εχεις ενα δικιο σ αυτο αλλα ο JJ μου χε ταξει τις μοντελες-ακομα να τις δω-
και δεν ειχα αλλη επιλογη. ;D
Φτου... και εγώ που νόμιζα ότι είχε έρθει να παίξει για την... τέχνη ;Dkostas80 είπε:Ναι ναι ..... τραβάτε με κι ας κλαίω ο Γιώργος τι να σου πω ;D ;D
Αυτή κατασχέθηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:@JJ:Η άλλη φωτογραφία με τον Sir και τις ξαδέρφες, που είναι; ;D
Φοβου το γιγαντα Σουηδο! ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Που να προλάβεις να τις δεις... Sir Apos παρόντος πάσα αρχή παυσάτω;D
Δηλ αν σου χε δειξει και σενα τουτες εδω ο Σπυρος τι θα κανες ρε συ Τερρυ?
Εγώ βρε ακατονόμαστε ;D ήρθα και έπαιξα μπλουζ για την μουσική βρε... για την τέχνη και τα υψηλά ιδανικά ;D ;D ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Δηλ αν σου χε δειξει και σενα τουτες εδω ο Σπυρος τι θα κανες ρε συ Τερρυ?
Θα το ριχνες στα μπλουζ! ;D ;D ;D