Παρομοίως.Και για να μην νομίζει ο @Terry RoscoeBeck5 ότι είμαι ισαποστασάκιας μόνο κατα δήλωση...
Προβολή συνημμένου 47963
Προβολή συνημμένου 47964
Εξήγησε τι βλέπω εδώ.
Απλά να ξέρεις.Άσε που με επεισες να παρω Strat. Έχω αυτόν τον ήχο από τις κιθάρες μου..; Όχι. Άρα χρειάζομαι μια.
Για πες περισσότερα για το όργανο...
"Όποιος κατακρίνει τον bridge μαγνήτη της Strat, δεν έχει ούτε Tubescreamer ούτε Fuzz Face. "
-Κομφούκιος
Δεν χρειαζεται πολλά πολλά ο bridge. Με τους περισσότερους βρώμικους ενισχυτές τα πάει υπέροχα, με ένα τυπικό tweaking στο eq. Με τα πετάλια έχει ένα θέμα, όντως. Δεν του αρέσουν εκείνα να “στενό” ήχο, με ήχο πριόνι κλπ. Θέλει πετάλια με ανοικτό ήχο, μαλακα πρίμα, μπάσο (εάν δεν έχει ο ενισχυτής), και κατά προτίμηση να φαζίζουν ελαφρώς ή βαρέως."Όποιος κατακρίνει τον bridge μαγνήτη της Strat, δεν έχει τα σωστά γκαζοπέταλα"
-Κομφούκιος
"Ότι μπουκώνει στη Les Paul θα σκοτώνει στην Stratocaster. Και οι Telecasterάκηδες θα ακούσουν και θα ζηλέψουν. Και θα αποτάξουν τα μονόηχα κουπιά και στους 5 ήχους θα προσκυνήσουν"Θέλει πετάλια με ανοικτό ήχο, μαλακα πρίμα, μπάσο (εάν δεν έχει ο ενισχυτής), και κατά προτίμηση να φαζίζουν ελαφρώς ή βαρέως.
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Stratocaster 1967
€14,000
Ηλιούπολη
Fender Stratocaster 50s (U-boat headstock, baseball bat neck)
Αιγάλεω
Fender Stratocaster (Player Series)
€600
Κιλκίς
Fender Stratocaster Jimi Hendrix Mexico
€800
Πειραιάς
FENDER stratocaster plus 1990
€1,500