Καταλαβαίνεις τώρα (που το άκουσες) γιατί το έχουμε ρίξει στα τσίπουρα*Jazzjoker είπε:Αν δεν γράψατε μεθυσμένοι, σας θαυμάζω ;D.
Εσύ είσαι αυτόνομος, εγώ σέλω και συντροφιά τους ρεβιζιονιστάς παράξενους, τι να κάνω ο καλλιτέχνς.pipityri είπε:Ντάξει...ύστερα είμαι εγώ ο παράξενος.
Παραγκας... Τραβα να συνθεσεις κι ασε τα σχολια. ΑΑαα και που 'σαι. Πιασε κι εκεινοsamy paraga είπε:Εσύ είσαι αυτόνομος, εγώ σέλω και συντροφιά τους ρεβιζιονιστάς παράξενους, τι να κάνω ο καλλιτέχνς.
Τώρα που το σκέφτομαι με στοιχίζουν ακριβά, καλύτερα να τους πλέρωνα, παρά να τους ποτίζω λαίμαι
Από αγριόχοιρο εννοάς ε? μετά τον Οχτώβρη το κόκκινο, που επιτρέπεται το κυνήγι όμως λαίμαιdigisilence είπε:Πιασε κι εκεινο
το μπεκρη μεζε που λεγαμε..
Α. δεν έγραψα μεθυσμένος, για τους υπόλοιπους, δεν εγγυώμαιJazzjoker είπε:Αν δεν γράψατε μεθυσμένοι, σας θαυμάζω Αν μη τι άλλο το τεμάχιον είναι πρωτότυπο.
Σημαινει πως εχεις πολυυυυ κουραγιο!!! ;D ;DJazzjoker είπε:Προσωπικά δεν μπόρεσα να το ακούσω τρίτη φορά (του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία) αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι
γιατί βασανίζεις έτσι τον εαυτό σου? χαχαχαχαJazzjoker είπε:(του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία)
Κανεις διακρισεις! Οταν δεις λαμψη σκαλωνεις εεεεε??samy paraga είπε:ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ
Για να σε δω..γιατί βασανίζεις έτσι τον εαυτό σου? χαχαχαχα
Τι να τον δεις, πάλι σε μένα θάρθει, που αλλού θα βρει χρήμα και διασημότητα λαίμαι ;D ;D ;Ddigisilence είπε:Για να σε δω..
Αναγκαστικα γιατι κανεις αλλος δεν με θέλει. χαχαχχαχαsamy paraga είπε:Τι να τον δεις, πάλι σε μένα θάρθει, που αλλού θα βρει χρήμα και διασημότητα λαίμαι ;D ;D ;D
Μ' αρέσεις, έχεις το γνώθει σ' αυτόν και δεν υπολογίζεις τους άλλουνες λαίμαιcos_dr είπε:Αναγκαστικα γιατι κανεις αλλος δεν με θέλει. χαχαχχαχα
Εσύ παιδί μου θα πας μπροστά.fusiongtr είπε:Πολύ αρρώστια!
Θα ήθελα ακόμα περισσότερη! ;D
Μπράβο σ' όλους τους συντελεστές!
Σάμυ, το slide σκίζει!
Μου θυμίζει Keith Richards κόκκαλο!
Εύγετε παλικάρια!
Δάσκαλε τα λόγια σου με τιμούν, μόνο ο κυρ Στέφανος απουσιάζει για να με πει πόσο σπουδαία πρόοδο έχω κάνει στη φλογέρα τη μία και μοναδική φορά που έπαιξα ;Dmarathon είπε:Αυτό δεν είναι μουσική...είναι Διατάραξη Κοινής Ησυχίας!!!!
Έλεος δε φίλε...γι αυτό σε διώξαμε από την ΑΘήνα!!!!!!!
....μην προκαλείς τη τύχη μας.... 8)samy paraga είπε:μόνο ο κυρ Στέφανος απουσιάζει
Tι λένε οι αδαείς. ???marathon είπε:Αυτό δεν είναι μουσική...είναι Διατάραξη Κοινής Ησυχίας!!!!
Έλεος δε φίλε...γι αυτό σε διώξαμε από την ΑΘήνα!!!!!!!
Πέστα σύντροφε συναγωνιστή, επειδή έχει έναν τίτλο της εναλλακτικής μας ρίχνει στο Καιάδα λαίμαι μονίμως ο Α ;DτραπόςNestoras είπε:Tι λένε οι αδαείς. ???