ολες ειναι poly undercoat/nitro topacoatVAGTANPLAN είπε:Και οι 57, 62 εχουν νιτρο τελειωμα οχι σε ολους τους χρωματικους συνδιασμους ομως εαν θυμαμαι καλα ... σιγουρα εχει το σερφ γκριν της 57 και το ice blue metalic της 62.
ολες ειναι poly undercoat/nitro topacoatVAGTANPLAN είπε:Και οι 57, 62 εχουν νιτρο τελειωμα οχι σε ολους τους χρωματικους συνδιασμους ομως εαν θυμαμαι καλα ... σιγουρα εχει το σερφ γκριν της 57 και το ice blue metalic της 62.
Σωστός!Superfunk είπε:ολες ειναι poly undercoat/nitro topacoat
Συγγνώμη κύριε, δεν θα το ξανακάνω, πάλι δεν έμαθα την ορθογραφία μου ;D ;D ;Dmarathon είπε:Πολυεστέρα μάλλον
Δεν είναι ρε θέμα ορθογραφίας....φαντάζεσαι κάποιο πιτσιρίκο που μας διαβάζει να πάει στο χρωματοπωλείο και να ζητάει πολυαστέρα...? ;D ;DWilliamSats είπε:Συγγνώμη κύριε, δεν θα το ξανακάνω, πάλι δεν έμαθα την ορθογραφία μου
μηπως τα μπερδεψες λιγακι ?και η 57 και η 62 εχουν 7 1/4 radius & vintage frets.WilliamSats είπε:Αν ήμουν μεταξύ των 2 θα διάλεγα την 62 για τα medium jumbo τάστα και το "C" Shape μπράτσο.
Το Radius της 62 είναι στο 9,5 που είναι πάρα πολύ βολικό και βρίσκετε μεταξύ των άλλων δύο (Eric Johnson 12" & '57 7,5").
ναι,αν θελεις 100% νιτρο θα παρεις EJ,THIN SKIN,HOT RODεννοει το ανω στρωμα μονο εεεε Huh? σορυ για την επιμονη αλλα να μαθαινουμε και κατι παραπανω τωρα στα γεραματα !!!! Ευχαριστω...!!!!
Χαχαχαχα καλό ;Dmarathon είπε:Δεν είναι ρε θέμα ορθογραφίας....φαντάζεσαι κάποιο πιτσιρίκο που μας διαβάζει να πάει στο χρωματοπωλείο και να ζητάει πολυαστέρα...? ;D ;D
Ναι.εννοει το ανω στρωμα μονο εεεε ??? σορυ για την επιμονη αλλα να μαθαινουμε και κατι παραπανω τωρα στα γεραματα !!!!
Ευχαριστω...!!!!
Ε? Για κάτσε να το κοιτάξω...μισό.μηπως τα μπερδεψες λιγακι ?και η 57 και η 62 εχουν 7 1/4 radius & vintage frets.
ναι,αν θελεις 100% νιτρο θα παρεις EJ,THIN SKIN,HOT ROD
Η 57/62 εχουν στην ουσια το φινιρισμα που ειχαν οι Fender απο το 1968-1970 (μετα γυρισαν σε 100% poly)
Fender Stratocaster (Player Series)
€600
Κιλκίς
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Stratocaster Jimi Hendrix Mexico
€800
Πειραιάς
FENDER stratocaster plus 1990
€1,500
Fender Stratocaster 1996 Plus
€1,800
Αθήνα
Fender Stratocaster 50s (U-boat headstock, baseball bat neck)
Αιγάλεω