playloud
Παλιά καραβάνα
Ακου. Θα σου μιλησω σαν πατεραςplayloud είπε:Παπαπαπαπαπα, αυτες ειναι ομορφιες. Ρε Νικο μονο σε μενα φαινεται η βλαχια και η βιντατζιλα συνεφο με το χρυσομωρο? (οχι οτι με πειραζει, το σκαφος επαραγγελθει ηδη, μονο που ειναι ash, προβλημα?)
Ο Johnny Hiland (ενας χοντρος καντρας, αμερικανος του Νοτου με προφορα, μεγαλα δακτυλιδια, χρυσο ρολοι και καπελο και καρω πουκαμισα και νυχια πλαστικα προσθετικα τα οποια επιδεικνυει με χαρα στο instructional DVD του) παιζει με μια τετοια, for starters. Εντυπωσιακο ως συνολο. Αν ηταν λεπτος με επωνυμο σακακι και ειχε μια Ibanez και επαιζε κοματια των αφων Κατσαμπα δεν θα ηταν το ιδιο... Ακομα και στην φωτο που παρατεθηκε, παλι καπελο και καντρι πουκαμισο πλαισιωνουν την στρατ. Οποτε, γιατι να μην το εχεις στο original οργανο που ειναι γεννημενο να ειναι χρυσο?playloud είπε:Κατσε να βγαλω το τηλεσκοπιο που εβαλα για να διαβασω αυτα που μου εγραψες...... ααααχ ωραιαααα,
Οχι ρε evris, μην ξηγιεσαι.... Δεν ειδα ΚΑΜΜΙΑ τελε με sparkling gold. Μονο strat εχω δει, αληθεια. Δεν πτοουμαι με τιποτα. Κι αμα ειναι και ετοιμο το project (θ αργησει κανα 2βδομαδο το κοβω) ΜΠΟΡΕΙ να ανεβασω καμμια φωτο να κραζουν ελευθερα κι αυτοι που κρυφολειγουρευονται (ξερεις τωρα και καλα, εισαι γυφτος, χειροτερο δεν εχω δει, εγω ντρεπομαι με τετοια, κι αλλα τετοια ομορφα)
Στο απαντω και εδω και εκει, γιατι ειναι πολυ σημαντικο αυτο που εχω να σου πω...playloud είπε:Εχεις πμ![]()
elavd είπε:Μακάρι να είχα μια τέτοια στρατ...