Εμένα μου έκανε feedback σε settings που δεν θα έπρεπε,if_it_is είπε:τι παρενέργειες δημιουργούνται?
και δεν ήταν οσο velcro θα έπρεπε σε άλλα
Εμένα μου έκανε feedback σε settings που δεν θα έπρεπε,if_it_is είπε:τι παρενέργειες δημιουργούνται?
μόνο 1 πετάλι μου έχει buffer (mesa v twin).Superfunk είπε:Για να περναει το σημα σου ανεμποδιστα σαν...γαργαρο νερακι μεσα απο τα πεταλακια σου (οτι buffer & να εχουν),ψαξε στο νετ υπαρχουν καποιες εταιριες που φτιαχνουν.
To Fuzz Factory έχει τρανζιστοράκια γερμανίου, και όπως σχεδόν όλα τα φαζ αυτά αντιδρά περίεργα (από πιο "φτωχό" ήχο μέχρι και ψιλοσφυρίγματα) στην εμπέδηση που θα του προσφέρει ένας buffer. Aν "δει" το σήμα αμέσως μετά τους μαγνήτες της κιθάρας σου δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης ναι, ένας buffer έχει σημασία σε οποιοδήποτε σημείο της πεταλιέρας σου, αρκεί να είναι σχετικά νωρίς, και ει δυνατόν όχι μόνο ένας αλλά και με έναν ακόμη στο τέλος. Aυτό της MI Audio λειτουργεί και σαν booster, και σαν buffer.if_it_is είπε:τι πρόβλημα θα έχω αν το βάλω πριν το fuzz factory? ???
Οι buffers που βρίσκονται μετά από άλλους βάζουν την ηχητική "υπογραφή" τους επάνω σε αυτή των προηγούμενων.Για να περναει το σημα σου ανεμποδιστα σαν...γαργαρο νερακι μεσα απο τα πεταλακια σου (οτι buffer & να εχουν),ψαξε στο νετ υπαρχουν καποιες εταιριες που φτιαχνουν.
μπορει αλλα ετσι κι αλλοιως ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα ακουγεται απο..χωρις καθολου buffer... ;DΟι buffers που βρίσκονται μετά από άλλους βάζουν την ηχητική "υπογραφή" τους επάνω σε αυτή των προηγούμενων.
A, σίγουρα... η διαφορά είναι μεγάλη. Ενδιαφέρον αυτό του Bradshaw, δεν το είχα διαβάσει. Μου άρεσε η σημείωσή του πως "we only use buffers where absolutely necessary". Aν δεν κάνω λάθος αυτό δεν πολυσυμφωνεί με την τεχνική του Cornish που βάζει παντού unity gain buffers...Superfunk είπε:μπορει αλλα ετσι κι αλλοιως ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα ακουγεται απο..χωρις καθολου buffer... ;D
Αν δεις τι σου προσφέρει σαν features και τι δυνατότητες έχει ένα gig rig θα αλλάξεις γνώμη νομίζω.Superfunk είπε:παντως ενας φιλος πηρε αυτο
http://www.premierguitar.com/Magazine/Issue/Daily/News/Cusack_Effects_Announces_Pedal_Board_Tamer.aspx
και ειναι οντως η ΚΑΛΥΤΕΡΗ λυση. Wink
αν ποτε μου,λεμε τωρα,επεστρεφα στα πεταλια θα μου ηταν απαραιτητο....21ος αιωνας ρε αδερφε..... ;D
Κανενας απολυτως λογος χαχαχαχα...(με δυο σκριμερ αντι ντιστ.)jesu είπε:Ποιος ο λογος να εχει κανεις παραπανω απο ενα-δυο distortion, ενα delay, ενα chorus, ενα compressor και ενα wah?!
νομιζω αυτο σου κανει,ψαξτο (αν δινει ολα οσα θελεις ταυτοχρονα και αν βολευουν τα mA) http://t-rex-effects.com/Default.aspx?ID=2&ProductID=PROD249&VariantIDGabrielM είπε:Να μην ανοίξω άλλο θέμα , υπάρχει power supply για 12VAC(νομίζω έτσι πρέπει να είναι maxon ad900) και 18VCD + τροφοδοσία για τα απλα 9V ?
Απο οτι διαβαζω εκει αν τα λενε σωστα αυτο το πεταλι "τρωει" 28mA και χρησιμοποιει θετικο στο κεντρο,δηλαδη αναποδη πολικοτητα απο τα συνηθισμενα. Υπαρχουν καλωδιακια που το κανουν αυτο (την αναστροφη δηλαδη) που συνδεονται στο τροφοδοτικο. (συνηθως συνοδευουν και τα τροφοδοτικα)GabrielM είπε:georgekz750 ευχαριστώ πολύ. Αυτό με τα μΑ δεν το έχω καθόλου.
Διαβάζω αυτό http://www.thegearpage.net/board/archive/index.php/t-516854.html και λέει οτι πρέπει να χρησημηποιηθεί καλώδιο με αντιστραμμένη την πολικότητα.(!?)
Νομιζω οτι το pp2+ δεν βγαζει ac εξοδο. Εσυ πιο πριν ανεφερες κατι για ταυτοχρονη τροφοδοσια 9vdc 12vac και 18vdc. Αν τελικα δεν χρειαζεσαι 12vac σου κανουν και τα δυο απ οτι βλεπω (αν δεν μου διαφευγει κατι). Αν ομως τα χρειαζεσαι τοτε σου κανει το TRex. Δες τις απαιτησεις των πεταλιων σου και υπολογισε και τις πιθανες (οσο ειναι εφικτο) απαιτησεις των μελλοντικων σου πεταλιων.GabrielM είπε:...ή να ποντάρω στο πολυδoκιμασμένο pedal power 2 plus.