Κοίτα ρε έναν τύπο που μας την έλεγε για το GAS!!! :lol: :lol:Τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!![]()
Nut από πού θα πάρεις και πώς θα το τοποθετήσεις???
Κοίτα ρε έναν τύπο που μας την έλεγε για το GAS!!! :lol: :lol:Τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!![]()
Έχει και ο Rockinger 2 top loader γέφυρες που μάλλον κάνουν' date=' η μία είναι φτηνή, ή άλλη είναι Schaller και ακριβούτσικη.Βέβαια θέλει οπωσδήποτε και bridge γιατί αυτό είναι της πλάκας αλλά δεν ξέρω που θα βρώ. Μάλλον θα βάλω αυτό αν και θα χρειαστεί τρύπημα γιατί δεν ταιριάζει...
Ωχ...μας ισοπέδωσε ο Κώτσος! :lol:δεν νομίζω ότι επηρρεάζει το (ανύπαρκτο έτσι και αλλιώς) sustain των fender
αααχ,ολα εγω πρεπει να σας τα μαθω!!! :lol:Πάντως ο λόγος που θέλω να αλλάξω το bridge δεν είναι μόνο τα τριξήματα αλλά τα saddles που ξεβιδώνονται από μόνα τους και χάνει το intonation!
Οχι θα κοψεις ενα μικρο κομματακι περιπου 90 χιλιοστα Χ 4 ποντους και θα το τοποθετησεις στο βαθος του neck pocket (δηλ. στη μερια που ειναι πιο κοντα στο σωμα της κιθαρας)Δηλάδή κόβω ένα κομμάτι ίσα με την εγκοπή της κιθάρας και απλά βιδώνω το μπράτσο πάνω του??? Αυτό δεν θα έπρεπε να επηρεάζει αρνητικά το sustain μιας και τα 2 ξύλα (μπράτσο και σώμα) δεν έρχονται σε απευθείας επαφή???
Κοίτα να δεις' date=' κι εμένα θα μου άρεσε να κάτσει κάποιος να ταιριάξει τέλεια μπράτσο/σώμα, μόνο και μόνο για το αισθητικό του πράγματος.ελα ρε μη τα λες αυτα & θα μεινουν χωρις πελατες ο Anderson & o Suhr!!! :lol: (αλλοι γνωστοι πολεμιοι των shims!! :lol: )
Μη φτάσουμε και στο επίπεδο του γνωστού ηλίθιου Ed Roman' date=' που αντιπαθεί τις set neck, γιατί, λέει, η κόλλα δεν κάνει καλό acoustic resonance... (yameth, ένα jerk off smiley παρακαλώ...)[/quote']
Ορίστε:
![]()
μπα και αυτο μυθος ειναι,καμμια απο τις παλιες μου Fender δεν ειχε tight neck pocket (δεν εχω δει αλλωστε και σε καμμια vintage Fender κατι τετοιο μια και τις εφτιαχναν με τα χερια & ηταν αδυνατον να επιτευχθει στους βιομηχανικους ρυθμους παραγωγης που ειχε η Fender ακομα & επι Leo ...)& ολες πατουσαν κατω καθε "καλοφταγμενη" Suhr :lol: τι ψαχνεις τωρα..στους μαγνητες,στη γεφυρα,στις χορδες & στην "τυχη" ειναι ο ηχος ΚΑΘΕ ηλεκτρικης κιθαρας.Κυρίως το acoustic coupling πιστεύω επηρεάζεται από το fit που έχει ο λαιμός στα πλευρά του neck pocket. To ότι δεν θα πατάει κατά 1 τετρ. χιλιοστό (γιατί τόσο βγαίνει...) δεν κάνει καμμία διαφορά...