Αναγκαστικά βάφεις λευκό το κάτω μέρος.RayDTutto είπε:Με το λευκό δεν είχες πρόβλημα; Πώς το τύπωσες; Είναι κενό;
Ή έχεις ανοικτό ξύλο. Δες το head του Carvin (photo14)
http://www.customshop.gr/carvin.html
Αναγκαστικά βάφεις λευκό το κάτω μέρος.RayDTutto είπε:Με το λευκό δεν είχες πρόβλημα; Πώς το τύπωσες; Είναι κενό;
Ευχαριστώ!mariopol είπε:με εφημεριδες και αρκετο εμποτισμο σε κολλα ειναι δυνατον να μην εχεις τσαλακωματα!
αυτα που χρησιμοποιησες τι παχος ειχαν?
(το καλυτερο παντως ειναι το κ@λοχαρτο αλλα ειναι δυσκολο να βρεις με σχεδια ;D)
Ωραια δουλεια φιλε μου!
Φυσικά και παίζει ρόλο το είδος του χαρτιού, το συγκεκριμένο είναι πολύ λεπτό αλλά γερό (δεν σκίζεται εύκολα).mariopol είπε:εχει να κανει και με το ειδος του χαρτιου(?)οχι μονο με το παχος.
Λες να τυλιξω την φεντερ μουσαμα ? ;D
μην παρεις ετοιμο! φτιαξε το δικο σου! αν θες βοηθεια εδω ειμαστε!The Genius Loci είπε:Ευχαριστώ!
Δεν θυμάμαι, αλλά ήταν ΠΟΛΥ λεπτά... Αυτά τα σετ που πήρα υπάρχουν στο site που έδωσα παραπάνω και έχει αρκετές συλλογές.
Να μη σας πω ότι ψήνομαι να φτιάξω κάτι ακόμα σε oriental μοτίβο. ;D ;D ;D
επι τουτου, η εφημεριδα που εχει ποτιστει με ακρυλικη κολλα δεν συμπεριφερεται πια ως εφημεριδα! οποτε τα λουστρα δεν προκεται να την ενοχλησουν!WilliamSats είπε:Πάντος σε έγχρωμη εφημερίδα που μου έχει πέσει ουκ ολίγες φορές ακρυλικό βερνίκι 2 συστατικών δεν υπήρχε πρόβλημα, η "χαμπερίδα" ;D δεν έπαθε απολύτος τίποτα.
Άρα με βάση τα παραπάνω, γίνεται και με αποκόμματα απο έγχρωμες εφημερίδες.
Τα προβλήματα σε τέτοιες περιπτώσεις που φαντάζεστε (αλλα δεν έχετε κάνει), είναι πολλάWilliamSats είπε:Πάντος σε έγχρωμη εφημερίδα που μου έχει πέσει ουκ ολίγες φορές ακρυλικό βερνίκι 2 συστατικών δεν υπήρχε πρόβλημα, η "χαμπερίδα" ;D δεν έπαθε απολύτος τίποτα.
Άρα με βάση τα παραπάνω, γίνεται και με αποκόμματα απο έγχρωμες εφημερίδες.
Δεν γίνεται να μην λουστράρεις...εδώ με μαρκαδώρους τη βάφεις και πρέπει να λουστράρεις.mixlad41 είπε:Μια ερωτηση, αν τα κανεισ με waterslides, θελει λουστραρισμα...Για να μη λουστραρω τι πρεπει να βαλω?Vinyl stickers ισως?
Βέβαια μιλάς για πέρασμα με ρολάκι ή πινέλο και όχι σπρέϋ.mariopol είπε:επι τουτου, η εφημεριδα που εχει ποτιστει με ακρυλικη κολλα δεν συμπεριφερεται πια ως εφημεριδα! οποτε τα λουστρα δεν προκεται να την ενοχλησουν!
ασε που μπορεις να χρησιμοποιησεις το ιδιο το λουστρο αραιωμενο αντι για κολλα
Μιλάει για εμποτισμό σε λεκάνηWilliamSats είπε:Βέβαια μιλάς για πέρασμα με ρολάκι ή πινέλο και όχι σπρέϋ.
Χμ, ναι.marathon είπε:Μιλάει για εμποτισμό σε λεκάνη
Το νερό που πέρνουν, εξατμίζεται, στεγνώνει...το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Είναι τα πολλά στρώματα λούστρο που χρειάζεται για να μαζευτούν (εάν μαζευτούν) οι ατέλειες...τελευταία φορά που έπαιξα με τέτοια πράγματα ήταν πριν 30 χρόνιαWilliamSats είπε:Χμ, ναι.
Αλλά με βάση αυτά που είπες παραπάνω, τι τελικό βάρος θα έχει σε σχέση με ένα κανονικό σώμα?
Σωστά όλα τα παραπάνω.marathon είπε:1) Εάν η ατλακόλ ή ότι άλλο βάλετε, κάτσει πάνω στη κιθάρα ή κάποια στιγμή το όλο δημιούργημα ξεκολλήσει
2) Ασπρόμαυρες ή έγχρωμες εφημερίδες, θέλει δεν θέλει, δεν γίνεται να εφαρμοστούν χωρίς διπλώματα και ανεπιθυμητα τσακισματάκια
3) Όσο λεπτό και εάν είναι το φύλλο χαρτιού που θα κολλήσει, το ένα επάνω στο άλλο, δημιουργεί μία (ελάχιστη) υψομετρική διαφορά....πόσο πολύ λούστρο θέλει να πέσει μετά για να "καλύψει" (εάν καλύψει), κάτι τέτοιο...Μην ξεχνάμε μιλάμε για μουσικό ότγανο και όχι για σκρίνιο!!!
Και άλλα πολλά...