Sqiuer Tele με humbuckers

jks4050

Της παρέας
Υπαρχει καμμια διαφορα στα δυο μοντελα αυτα εκτος απο τους μαγνητες τους.

http://www.thomann.de/gr/fender_squier_tele_custom_bk.htm

http://www.thomann.de/gr/fender_sq_deryck_whibley_tele_ow.htm

Ηρθε η ωρα να παρω τελεκαστορα, οσοι πιστευουν οτι οι τελε = μονοι μαγνητες παρακαλω κραξτε ελευθερα  ;D

Σημερα το πρωι λοιπον παρελαβα εναν 2ο ενισχυτακο 10w και για το εξοχικο οπου θα κανω τις διακοπες μου, ηρθανε και οι χορδες, τα καλωδια, η πεταλιερα, ολα καλα μεχρι εδω - και ελειπε η κιθαρα, μια JRV kerry king me kaxler tremolo, εστειλα μηνυμα στο πετρο sto thommann και μεσα σε 5 λεπτα - επαθα πλακα με την ταχυτητα τις εξυπηρέτησης - με πηρε τηλεφωνο το μοντελο εχει καταργηθει....

την αποφαση την πηρα strat, exlporer εχω,

V δεν ειδα κατι αξιολογο,

LP  και SG δεν μου αρεσουν,

οποτε η λυση τεινει εκει...

Ευχαριστω για τις απαντησεις

και την epiphone dot που ηθελες να χτυπησεις πιο πριν ?? και την ibanez πουυ ποσταρες ?? πανε πια ?? φυλλα που τα πηρε ο αερας ?? ;D ;D

δεν εχω παιξει με καμια απο τις 2 αλλα η deryck μου κανει πιο μουρατη - στα + οτι εχει 1 volume και 1 tone - απλα λυτα και απεριτα - παιζεις στο on δεν παιζεις στο off

αληθεια τι μουσικη παιζεις γιατι αμα καταλαβω απο τον μαυροφορεμενο wes borland που εχεις στο avatar σου καηκαμε - αυτος εχει παιξει μεχρι και bluegrass και johnny ca$

Το πρώτο κορίτσι να πάρεις . Είναι πιο κοντά στους χειρισμούς της epi που έχεις αναφέρει και δε συγκρίνεται σε ομορφιά με τη δεύτερη. Επίσης είναι χαζομάρα να διαλέγεις έναν ήχο όταν μπορείς να διαλέξεις τρεις (ή και 4) ;)

Το σκαφακι πρεπει να περιμενει και λογο €€€ και γιατι δεν το ρισκαρω να παρω ''ακουστικη'' κιθαρα χωρις να την ακουσω ξανα.Telecaster σαν σωμα με βολευει μια χαρα, η Sqiuer μια χαρα ποιοτητα εχει για εμενα και το επιπεδο μου οποτε ειναι οκ νομιζω χωρις να χρειαστει να τρεχω να δοκιμαζω.

Απο ηχο, 3 ονοματα θα πω Wes Borland, Κerry Κing, Daron Malakian.

Ενισχυτη εχω το Mustang 2.

Υπαρχει και του john 5 το μοντελο αλλα ειναι κακάσχημο.

Μαλλον για του deryck το κιθαρονι θα παω - αστειο βεβαια γιατι αυτος εχει μια fender custom 72' με 2 αυτοκολλητα Χ, αλλα ειναι πολλα τα λ7

saviola είπε:
Ηρθε η ωρα να παρω τελεκαστορα, οσοι πιστευουν οτι οι τελε = μονοι μαγνητες παρακαλω κραξτε ελευθερα  ;D
Θα πάρεις που θα πάρεις tele με διπλούς, το headstock ας μην είναι strat-like.  8)

Η ψήφος μου στη tele custom. :)

messalion είπε:
ο malakian δεν ειναι κιθαριστας ειναι ιδεα - οπως και οι 3 που ανεφερες αλλα ο malakian ειναι ιδεα  ;) ;) ελπιζω να με νοιωθεις
Δεν το επιασα ???

Δηλαδη...

saviola είπε:
Δεν το επιασα ???

Δηλαδη...
δεν πειραζει - θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη  ;) ;) απλως θεωρησε τον εαυτο σου τυχερο που ΖΕΙΣ αυτους τους μουσικους (εκτως απο τον αδικοχαμενο darrel βεβαια)

Εχω την tele custom,και εχει υποστει αρκετη καταπονηση.

Μια χαρα(και περισσοτερο) ειναι για τα λεφτα της.

Το μπρατσο της ειναι για μενα πολυ βολικο(οχι λεπτο).

Παρε την custom και κανε την αλλαγη στους μαγνητες οπως ο κιθαριστας των paramore,

sτην bridge θεση p 90 και στην neck διπλο.

saviola είπε:
παλι δεν καταλαβα.
ρε παιδακι μου

εννοω οτι ειναι κερδος για την δικια μας γενια που ζουμε αυτους τους καλλιτεχνες εν ζωη και επι το εργω

τον malakian τον χαρακτηριζω "ιδεα" γιατι ο τυπος εφερε κατι το επαναστατικο στην μουσικη με τον δικο του τροπο - δυσκολο στις μερες μας να ακουσεις ενα κομματι και να πεις........στην κιθαρα στανταρ παιζει ο malakian με τα τοσα καφριλικια και τους μη εχοντες γνωσεις επι του οργανου και επειδη ειναι κουκλοι να βγαζουν δισκο

τωρα με καταλαβαινεις ??

eho mia tele americana ......paizo full gazia kai full kathara !!!!i tele kanei ta panda ....kane ligo ypomoni akomi strimoxou ligo kai tsimpa amerikaniko prama!!!!!

kiriakos 78 είπε:
eho mia tele americana ......paizo full gazia kai full kathara !!!!i tele kanei ta panda ....kane ligo ypomoni akomi strimoxou ligo kai tsimpa amerikaniko prama!!!!!
καλως ορισες στην παρεα μας φιλε μου

εχε υποψη σου οτι ΔΕΝ γραφουμε greeklish  ;) ;)

ασχετο με το θρεντ αυτο που εγραψες αλλα................γνωμες εκφραζουμε οποτε.......καλα εκανες  ;D ;D

και παλι καλως ορισες

Παντος εξυπηρετικότατος ο Πετρος απο το Thomann, λες στα κομμάτια να παει.

Και 30€ έκπτωση δεν με χάλασε.

Σιγουρα θα ξανα αγορασω απο εκει.

Θα βαλω καμμια φωτο οταν την παρω στα χερια μου γιατι ειναι και σπανιο κομματι  ;D

saviola είπε:
Παντος εξυπηρετικότατος ο Πετρος απο το Thomann, λες στα κομμάτια να παει.

Και 30€ έκπτωση δεν με χάλασε.

Σιγουρα θα ξανα αγορασω απο εκει.

Θα βαλω καμμια φωτο οταν την παρω στα χερια μου γιατι ειναι και σπανιο κομματι  ;D
χαιρομαι που βγαζεις ακρη με θωμα - εγω εχω σταματησει να ασχολουμαι με αγορα κιθαρας απο εκει πια.

να την βγαλεις - και να μας πεις πως εφτασε στα χερια σου  ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back