Εχω ακούσει διαφορα κατά καιρούς από το κανάλι σου στο youtube. Αλλα νομίζω ότι εισαι ο μονος που εχω δει εδώ να ανεβάζει τετοιο κομμάτι (από αυτό το ρεπερτοριο, και παιγμενο από τον ιδιο). Αυτομάτως εκλεψες τις εντυπώσεις και μονο λογω πρωτοτυπιας. ;D
Θα ανεβασω ομως και ροκιες παλι, να ερθουμε στα ισα μας. 8)
Εχω καποια παλια βιντεακια που θελουν δουλιτσα για το παντρεμα με τον ηχο, γιατι κολλανε καμια φορα οι paliowebcameres που γραφω εικονα. Θα παρω αποφαση καποια στιγμη και θα τα συμμορφώσω
Eπαναλαμβανω οτι ειμαι μεσα !!!Σπυρο και Μανωλη !!!
@κατι ηξερε ο Νικος ο Αντυπας που σε τραβολογαγε στα στουντιο μεγαλε!!Ευγε και παλι ειναι αυτα που γουσταρω απο πιτσιρικος γιαυτο και τα παιζω καλα ,μέφτιαξες Σπυρο!!
Παραγγελιά και νομίζω πως είσαι ο μόνος απ όσο γνωρίζω, πως μπορείς να αντικαταστήσεις τα τέλια του μπουζουκιού με τη κιθάρα σου στο σόλο του μοναδικού Δρόλαπα. Σε προκαλώ ;D ;D ;D
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.