Σπασμένη Ακουστική

gerrard

Της παρέας
Κατα πόσο ένα μικρό σπάσιμο μεταξύ του καπακιού και των πλαινών σε μια ακουστική κιθάρα μπορεί να επιδιορθωθεί. Και πόσο επηρεάζεται ο ήχος ή τα ''χρόνια'' (η διάρκεια) της κιθάρας απο αυτό?

Μιλάω για κιθάρα με μασίφ ξύλα.

Έχει κάνει κανείς τέτοια επισκευή? Τι αποτελέσματα είχε?

thanks

Δεν ανεβάζεις καμια φωτογραφία με το σημείο που έχει σπάσει για να δούμε και να καταλάβουμε ακριβώς?

Βαλε μια φωτογραφια να δουμε τι ακριβως συμβαινει για να μπορουμε να βοηθησουμε

ΕDIT : ooops με προλαβες !!

μα δεν είπα οτι είναι δική μου η κιθάρα ρε παιδιά...έχω την ίδια σε Dreadnought και ευτυχώς...είναι καλά  ;D ;D ;D

απλά ρωτάω αν έχει σπάσει κανενός η κιθάρα και τι αποτέλεσμα είχε μετά την επισκευή.

Anyway,

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

gerrard είπε:
μα δεν είπα οτι είναι δική μου η κιθάρα ρε παιδιά...έχω την ίδια σε Dreadnought και ευτυχώς...είναι καλά  ;D ;D ;D

απλά ρωτάω αν έχει σπάσει κανενός η κιθάρα και τι αποτέλεσμα είχε μετά την επισκευή.

Anyway,

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Φιλε μου αν σε ενδιαφερει η κιθαρα, αναφερει συγκεκριμενα << Please contact us for more pictures. Full warranty. >>

Ζητησε τους Φωτογραφιες και ποσταρε τες εδω να σε βοηθησουμε ..

gerrard είπε:
αναρωτιέμαι γιατί τη δίνει 350 κάτω απο την αρχική τιμή.
There is a visible crack on the side and top.

για αυτο την δινει πιο φτηνα!

Repaired by a luthier.

και αυτος ειναι ο λογος να την αγορασεις!

αλλωστε(ξερω πως δεν ενδιαφερεσαι) οποιος την παρει φανταζομαι θα εχει το δικαιωμα να την επιστρεψει εντος 30 ημερων οπως με ολα τα αλλα προιοντα αν δεν του αρεσει........!

βρήκα μια φώτο απο Martin σαν αυτήν. Απλά ρε παιδιά αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να την πάρει κάποιος. Πρίν να πάρω την D-15 σκεφτόμουν να χτυπήσω καμιά B-stock για οικονομία, αλλά τελικά δεν το επιχείρησα...

Άλλες φορές πάλι ακούω για Martin του 40 και του 50 με χίλια-δυό σπασίματα που παίζουν τέλεια. ???

Martin_000-15_235320.jpg

Όλα φτιάχνονται, υπάρχουν κόλλες, υλικά (wood epoxy κλπ) που πλάθονται και γίνονται σαν ξύλο... εδώ αναπαλαιώνουν όργανα του 1500 και τα κάνουν να παίζουν :)

τώρα πώς θα παίζει κανείς δεν ξέρει 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back