Κβαντική Διεμπλοκή
Noiz Addict
Ρωτα αυτούς που διαβάζουν θρεντ για μαγνήτες!!! 500 ευρώ.Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω σε αυτό το θρεντ.?? Δεν έχω τη δύναμη ούτε να σχολιάσω πλέον...?
Ρωτα αυτούς που διαβάζουν θρεντ για μαγνήτες!!! 500 ευρώ.Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω σε αυτό το θρεντ.?? Δεν έχω τη δύναμη ούτε να σχολιάσω πλέον...?
Σοβαρά?? Τα καλύτερα μουσικά νέα που άκουσα εδώ και χρόνια! Πάντα πίστευα ότι αυτό το αριστούργημα χρειαζόταν μια επανηχογράφηση σε επαγγελματικό στούντιο (Abbey Road πχ) έτσι ώστε να αναδείξει τον πλούτο της σύνθεσης και της ενορχήστρωσης του.?Τώρα που η Στέλλα Μπεζετακου ξαναηχογραφει το 'σαν μπλουζάκι' φανταστείτε που θα φτάσει το αυθεντικό.
Και με νέο video clip!Σοβαρά?? Τα καλύτερα μουσικά νέα που άκουσα εδώ και χρόνια! Πάντα πίστευα ότι αυτό το αριστούργημα χρειαζόταν μια επανηχογράφηση σε επαγγελματικό στούντιο (Abbey Road πχ) έτσι ώστε να αναδείξει τον πλούτο της σύνθεσης και της ενορχήστρωσης του.?
Τώρα που η Στέλλα Μπεζετακου ξαναηχογραφει το 'σαν μπλουζάκι' φανταστείτε που θα φτάσει το αυθεντικό.
Μου το είχαν προτείνει αλλά αρνήθηκα ευγενικά...Θα πρότεινα στο remake να μπει και ένα σόλο με Hammond