Sounding like Matthias and Rudolf 1984 (Rock you like a Hurricane), by haryy

haryy

Noiz Addict
Από πού να πρωτοπάρεις έμπνευση. Από τα blues στα πάρτι του δημοτικού, από το ατελείωτο χάζεμα του διπλού Tokyo Tapes με τις τακουνάρες, την σκηνική παρουσία του Rudolf, το μόνιμα ανοιχτό στόμα ακούγοντας τί παίζει ο Mattias? Την Θεϊκή φωνάρα του Klaus ή γενικώς τις τραγουδάρες που έβγαζαν για δεκαετίες..
Περνώντας στα τεχνικά, o ήχος μου "βγήκε" όπως ήθελα με έναν engl powerball του Amplitube 5 (+1 κλικ περισσότερο στο gain για το σόλο) και μία καμπίνα satriani με greenbacks! Τον ήχο ολοκλήρωσε μια γενναία δόση ssl eq (+7.2db @2kHz με broad Q 0.37), όπως πιθανόν να έκανε ο Dieter Derks στην αντίστοιχη αναλογική του κονσόλα!
Ελπίζω λοιπόν να σας αρέσει! Enjoy!
All tracks by haryy.
 

Attachments

  • scorpions.wav
    scorpions.wav
    9.3 MB
  • cab_speakers_mics.jpg
    cab_speakers_mics.jpg
    107.1 KB · Εμφανίσεις: 0
  • head.jpg
    head.jpg
    93.9 KB · Εμφανίσεις: 0
  • ssl eq.jpg
    ssl eq.jpg
    108.8 KB · Εμφανίσεις: 0
Στα δικά μου αυτιά (που αγαπάω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Scorpions και τους θεωρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποτιμημένη μπάντα) ο ήχος Rudolf είναι 10/10 και ο ήχος Matthias είναι 8/10. Mιλάω από άποψη προσέγγισης στο original, δεν λέω αν είναι ωραίος η όχι, ηχάρα έχεις και στις 2 κιθάρες.
 
Μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι νομίζω ότι το έχω embedded στα αυτιά μου, θα έλεγα ότι είναι σούπερ η προσομοίωση των ήχων. Ειδικά του Ρούντολφ είναι καταπληκτικός ο ήχος, έχει αυτό το σκληρό και το πολύ άμεσο.
Να πω ότι το άκουσα από τα ηχειάκια του λάπτοπ αλλά η αίσθηση που πήρα ήταν αυτή που θα ήθελα. Μπράβο!
 

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top