soundcloud spamming ?

sultan of string

Θρύλος του Noiz
το έχετε παρατηρήσει?

ανεβάζεις κάτι, και τσουπ μόλις βγεί έρχονται διάφοροι προκομμένοι "μπράβο αυτό είναι καλό και χρειάζεται προώθηση κλπ". Εν τω μεταξύ είναι όλα μηχανές. Ερχονται από κουφά ονόματα και με χωρίς καν δικό τους δείγμα δουλειάς.

έχει γίνει κουραστικό.

Υπάρχει κάποια λύση για αντιμετώπιση?

dimsonic είπε:
Δεν έχω κάνει τίποτα γι' αυτό βρε Dim, έτσι κι αλλιώς μπαίνω μόνο για να ακούσω κομμάτια, και όχι πολύ συχνά.

Πάντως είναι όντως πολύ ενοχλητικό. :-\

λέω μήπως υπάρχει κάποιος μηχανισμός να κάνεις αναφορά σ αυτούς τους χρήστες.

ή μήπως αυτό θέλει να αγοράσεις account?

και στο τζαμπέ έρχονται όλα τα σκουπίδια?

το ίδιο το site δεν μπορεί να κάνει κάτι?

ή μήπως προέρχονται εκ των έσω?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
dimsonic είπε:
λέω μήπως υπάρχει κάποιος μηχανισμός να κάνεις αναφορά σ αυτούς τους χρήστες.

ή μήπως αυτό θέλει να αγοράσεις account?

και στο τζαμπέ έρχονται όλα τα σκουπίδια?
Μπορείς να τους μπλοκάρεις αλλά δεν λύνεται κάτι, αφού θα ακοληθήσουν κι άλλοι.

Θέλουν να σε δελεάσουν να αγοράσεις fake follows, likes απο διαφορα άλλα spam sites, όπως επίσης και απο πορνο σαιτς >:D

Έχει γεμίσει το soundcloud απο τέτοια

Πολύ συχνό φαινόμενο από τη στιγμή που το soundcloud έγινε αρκετά δημοφιλές. Οι περισσότεροι από αυτούς πουλάνε plays/likes/reposts και τουλάχιστον σε κάποιους το soundcloud επιτρέπει τη λειτουργία μια και έχουν νόμιμους λογαριασμούς και αυτό που κάνουν δεν είναι εναντίον των κανονισμών. Γενικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά τους αγνοείς.

Απ΄την άλλη, θα μπορούσε κάποιος να πληρώσει και να δει τον "σόλο σπασμένη φλογέρα σε ντόριαν δίεση τέσσερα" αυτοσχεδιασμό του να αποκτά 100.000 plays.  ;D

Κι εγώ που νόμιζα ότι είχαν "πέραση" τα κομμάτια μου....!  Τόσα likes και τόσες προτάσεις για "ζμπρώξιμο" του ταλέντο μου ήταν fake δηλαδή....;  :-[ :-[ :-[

cigaret13 είπε:
Κι εγώ που νόμιζα ότι είχαν "πέραση" τα κομμάτια μου....!  Τόσα likes και τόσες προτάσεις για "ζμπρώξιμο" του ταλέντο μου ήταν fake δηλαδή....;  :-[ :-[ :-[
τα likes φίλος είναι....σαν αυτό που λέμε

παπούτσι απ τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο... ;D

dimsonic είπε:
τα likes φίλος είναι....σαν αυτό που λέμε

παπούτσι απ τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο... ;D
Προσωπικά δεν θα με πείραζε τα likes να είναι και "απ' έξω" και Stefano Bemer.... 8)

cigaret13 είπε:
εμ και συ παίζεις ωραία ροκάκια, σε βρίσκουν τα ψαχτήρια.

Εγώ είχα δυό τρία Likes  και πονηρές προτάσεις όλο κι όλο,

Αφού περάσαν οι μηχανές αναζήτησης ταλέντου όλα τα φίλτρα τους και δεν καταλάβαιναν τι έπαιζα, μου δώσανε ένα like για την τιμή των όπλων....  ;D

Λοιπόν έχουμε και λέμε μερικά "ονόματα"....: Tanya C, User 48547939, KANE,

netrino10, High​Gain²¹², user-638713823, User 318354309, dpanagiotidis e.t.c e.t.c....

cigaret13 είπε:
Λοιπόν έχουμε και λέμε μερικά "ονόματα"....: Tanya C, User 48547939, KANE,

netrino10, High​Gain²¹², user-638713823, User 318354309, dpanagiotidis e.t.c e.t.c....
αυτός ο ΚΑΝΕ τί είναι?

κάνε ό,τι κάνω ?

Trending...

Νέα θέματα

Back