Επειδή το να αγοράζεις μπαταρίες πριν από κάθε live είναι πολυέξοδο, χρονοβόρο και αγχωτικό αν δεν το κάνεις, σκέφτομαι να πάρω ένα τροφοδοτικό για όλα τα πετάλια μαζί, για να ξεκαθαρίσω με το ζήτημα μια κ καλή.
Το πρόβλημα είναι ότι επειδή τα πετάλια είναι όλα διαφορετικής εταιρείας δεν ξέρω αν υπάρχει ένα τροφοδοτικό που να δουλεύει για όλα αυτά. Ότι κ αν έχω διαβάσει στο internet δεν φαίνεται να μου δίνει λύση (ίσα ίσα που γράφουν ότι το καθένα θέλει το δικό του αλλιώς παίζει κάψιμο) κ επειδή δεν έχω εμπειρία στο θέμα, περιμένω την βοήθειά σας.
τα πετάλια είναι:
Vox 847A wah
Bass Big muff pi
Boss delay DD-7
Memory toy της EHX
Behringer bass synth SYB500
Danelectro Fab Echo
Με ενδιαφέρει να βρώ οπωσδήποτε κάτι για τα 4 πρώτα, για τα 2 τελευταία δεν καίγομαι.
Καμιά ιδέα κανείς?
pauly
Το πρόβλημα είναι ότι επειδή τα πετάλια είναι όλα διαφορετικής εταιρείας δεν ξέρω αν υπάρχει ένα τροφοδοτικό που να δουλεύει για όλα αυτά. Ότι κ αν έχω διαβάσει στο internet δεν φαίνεται να μου δίνει λύση (ίσα ίσα που γράφουν ότι το καθένα θέλει το δικό του αλλιώς παίζει κάψιμο) κ επειδή δεν έχω εμπειρία στο θέμα, περιμένω την βοήθειά σας.
τα πετάλια είναι:
Vox 847A wah
Bass Big muff pi
Boss delay DD-7
Memory toy της EHX
Behringer bass synth SYB500
Danelectro Fab Echo
Με ενδιαφέρει να βρώ οπωσδήποτε κάτι για τα 4 πρώτα, για τα 2 τελευταία δεν καίγομαι.
Καμιά ιδέα κανείς?
pauly