Οι Snooze Loop γιορτάζουν τα έξι (6) χρόνια συνεργασίας τους, παρουσιάζοντας το τέταρτο (4) κομμάτι τους. To "μετρώντας" αποτελεί μια ελεγεία στην αυτοπραγμάτωση μιας φαυλεπίφαυλης νομοτέλειας. Οι αρωγοί αυτού του εγχειρήματος συνεισφέρουν πολιτισμικά σε οποιοδήποτε ανθρωπιστικό πρόβλημα.
"Πάντα μου άρεσαν τα παγωτά και με αυτό το κομμάτι δικαιούμαι να φάω πολλά" ανέφερε ο blue, μυωδης ως συνήθως. "Είμαι ντράμερ και θα πάρω δίκαση", εξήγησε ο ιρακινός περκασιονίστ Μιλτιάδης Wrtssx σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου.
Οι στίχοι* αποτελούνται από επιλεγμέντα τμήματα ποίησης Σούλας Ζέρβα© και τον ευχαριστούμε. Οι ηχογραφήσεις έγιναν σε σπίτια με πολλά λάθη, τα οποία μάζεψε με υπομονή διασώζωντας κόπους ετών ο Πάρης (mixitonline.net), που τον ευχαριστούμε επίσης για την άψογη επικοινωνία και τις αισθητικές του παρεμβάσεις.
www.myspace.com/snoozeloop
"Πάντα μου άρεσαν τα παγωτά και με αυτό το κομμάτι δικαιούμαι να φάω πολλά" ανέφερε ο blue, μυωδης ως συνήθως. "Είμαι ντράμερ και θα πάρω δίκαση", εξήγησε ο ιρακινός περκασιονίστ Μιλτιάδης Wrtssx σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου.
Οι στίχοι* αποτελούνται από επιλεγμέντα τμήματα ποίησης Σούλας Ζέρβα© και τον ευχαριστούμε. Οι ηχογραφήσεις έγιναν σε σπίτια με πολλά λάθη, τα οποία μάζεψε με υπομονή διασώζωντας κόπους ετών ο Πάρης (mixitonline.net), που τον ευχαριστούμε επίσης για την άψογη επικοινωνία και τις αισθητικές του παρεμβάσεις.
www.myspace.com/snoozeloop
μετρώντας δάχτυλα,
πότε διαιρώντας και πότε αυξάνοντας,
δακρύζοντας αδέξια, περίτεχνα γελώντας
Γελώντας χέρια,
δάχτυλα,
διαιρώντας κι αυξάνοντας στην ένταση
- δακρύζοντας. Περίτεχνα κι αδέξια -
Πότε πότε
Πoτέ ο χαμός .
Διαιρώντας χέρια,
Χτυπώντας δάκρυα,