fenderiarhs
Noiz Addict
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι συζητάτε ρε παιδιά... Who gives a fuck με τι παίζουν τα σκυλάδικα στις τηλεοπτικές εκπομπές; Δεν ξέρω για εσάς' date=' αλλά εγώ για να κάτσω να ασχοληθώ με τον εξοπλισμό μουσικού πρέπει να με έχει προηγουμένως πείσει η μουσική που παίζει... Το να ψάχνω με τι μπάσο παίζει ο μπασίστας της Βανδή, είναι σα να αναρρωτιέμαι με τι καραμούζα παίζει το ανηψάκι μου... Και μην αρχίσετε τώρα τα περί καλής τεχνικής και γνώσεων και τέτοια, διότι άλλο πράγμα οι γνώσεις και άλλο πράγμα το καλό γούστο. ¶λλο πράγμα η τεχνική και άλλο πράγμα σε ποιανού την υπηρεσία τη θέτεις. ¶λλο πράγμα να έχεις λεφτά να πάρεις ένα καλό μπάσο και άλλο το να ξέρεις τι σου γίνεται.[/quote']
+1000
Αν και εξαρχης δηλωνω αναρμοδιος και ερασιτεχνικοτερος του ερασιτεχνη και η μαμα μου μου ειπε να μη φυτρωνω εκει που δε με σπερνουν![]()
![]()
![]()
αλλα εχω την εντυπωση πως η ολη συζητηση ελαχιστη σχεση εχει με τον εξοπλισμο η ακομα και τη μουσικη.......αλλα μαλλον εχει βαθυτερα ψυχοκοινωνικα αιτια και απωθημενα....................
![]()
![]()
Απ' τη μια μερια ειναι οι καταπιεσμενοι και περιθωριοποιημενοι εχθροι του σκυλαδικου, απ ευθειας απογονοι του Μπαχ και του Μοτσαρτ που επειδη οταν κοιταχτηκαν στον καθρεφτη δεν ειδαν αυτο που περιμεναν να δουν αποφασισαν οτι γι αυτο φταινε οι σκυλαδες και τα οργανα τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο την αλλη μερια του ρινγκ ladies and gentlemen.....οι σκυλαδες......οι οποιοι λενε......Μπορει να ειμαι σκυλας(o μπαμπας μου ομως ηθελε να με κανει νευροχειρουργο)....ομως ειμαι ο καλυτερος σεσσιονας(εξ ου και το χειροποιητο μαραφετι). Παρεπιπτοντως γνωριζετε οτι οι σκυλαδες εχουν συγγενεια εξ αιματος με τον Αβερελ------> "Μπορει να ειμαι βλακας αλλα ειμαι ο ποιο ομορφος"